Β’ Εθνική: Ήττα για Λεύκιππο από την Ένωση στην Καβάλα στο τέταρτο φιλικό του με «άρωμα» Α2

Ακόμα ένα δυνατό φιλικό για τον Λεύκιππο Ξάνθης, που αντιμετώπισε την Ένωση Καβάλας στο Κλειστό Καβάλας και ηττήθηκε με 63-55, στο πλαίσιο των φιλικών προετοιμασίας για την ερχόμενη σεζόν 2020-21 στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Λεύκιππος Ξάνθης είχε αντιμετωπίσει και στις 5 Σεπτεβρίου την Καβάλα στο Κλειστό «Φίλιππος Αμοιρίδης», με τους φιλοξενούμενους τότε να επικρατούν με 67-62.

Ο ομάδα του κόουτς Βαχαρίδη έχει επιλέξει πολύ δυνατά φιλικά, ώστε να βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό αγωνιστικό επίπεδο τον επόμενο μήνα που θα πραγματοποιηθεί το τζάμπολ της Β’ Εθνικής, αφού η ομάδα εκτός από τα δύο φιλικά που προαναφέραμε με την Ένωση, έχει δώσει ακόμα δύο με την Ελευθερούπολη, επίσης εντός και εκτός έδρας.

Ο Λεύκιππος είχε σε γενικές γραμμές πολύ καλή εικόνα στο παιχνίδι και δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα την επαφή με το σκορ, κάτι που είναι θετικό αν συνυπολογίζουμε πως έλλειπαν οι Χάρης Βοϊβατόπουλος, Θοδωρής Σταμπουλής και Φραντζέσκο Χρήστου, που αποτελούν βασικά γρανάζια της ομάδας.

Δεκάλεπτα: 17-13, 37-27 (αποτέλεσμα ημιχρόνου), 55-39, 63-55 (τελικό αποτέλεσμα)