Στην Αθήνα Φανουράκης και Ζερενίδης για το ταρτάν του ΔΑΚ Ξάνθης και δημιουργία νέων χώρων άθλησης

Οι αντιδήμαρχοι Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης και Γιάννης Ζερενίδης επισκέφθηκαν το υπουργείο Εσωτερικών στην Αθήνα, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ξάνθης.

Εκεί συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον Δήμο Ξάνθης και αφορούν στη  διευθέτηση της ενίσχυσης του χρηματοδοτικού προγράμματος «Φιλόδημος» για την ολοκλήρωση του  ταρτάν  στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης, καθώς  και τη χρηματοδότηση του  εξοπλισμού για το κυνοκομείου του Δήμου Ξάνθης.

«Η συνεργασία είχε το αποτέλεσμα της άμεσης δέσμευση για επιπλέον χρηματοδότηση των προσκλήσεων», επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Οι αντιδήμαρχοι της Ξάνθης επίσης  συναντήθηκαν με τη   Διοίκηση της Εθνικής  Τράπεζας όπου συζήτησαν τη δυνατότητα εξεύρεσης  τρόπου παραχώρησης των κοινόχρηστων κοινωφελών χώρων ιδιοκτησίας της,   στην περιοχή της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ στον Δήμο Ξάνθης.

Οπως διευκρινίζεται, στόχος του Δήμου Ξάνθης είναι η αξιοποίηση των εκτάσεων αυτών για τη  δημιουργία Σχολικών Μονάδων και χώρων Άθλησης.

Τέλος, γ δραστηριότητα των αντιδημάρχων Ξάνθης στην Αθήνα ολοκληρώθηκε με συνεργασία στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπου συζήτησαν  προτάσεις  για την ένταξη εφαρμογών «έξυπνων πόλεων» στο  συνολικό σχεδιασμό του Υπουργείου για τον Δήμο Ξάνθης με γνώμονα  την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών και επισκεπτών της πόλης μας.