Γ’ Εθνική: Δυνατό φιλικό με τον Αιολικό Μυτιλήνης για τον Άρη Αβάτου

Άκομη ένα φιλικό προετοιμάσιας προστέθηκε στο πρόγραμμα του Άρη Αβάτου, καθώς την Δευτέρα (28/9) στις 5 το απόγευμα θα υποδεχθεί στα Βαφέικα τον φιλόδοξο Αιολικό.

Η ομάδα από την Μυτιλήνη, στην οποία ανήκει ο πρώην τερματοφύλακας Ξάνθης και Πανθρακικού Γιώργος Βρονταράς, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στον Βώλακα Δράμας ώστε να πραγματοποιήσει το τελευταίο στάδιο της προετοιμάσιας της. Οι άνθρωποι της διοίκησης του συλλόγου φρόντισαν να κλείσουν αρκέτα δυνάτα φιλικά με πολύ υπολογίσιμους αντιπάλους (όπως με την τοπική Δόξα και τον Πανσερραϊκό).

Στο φιλικό της Παρασκεύης μάλιστα κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης του πρώην προπονητή της Κ15 του ΑΟΞ Θεόφιλου Χατζηστάθη ο Αιολικός επικράτησε με 2-1.

Το φιλικό κλείστηκε έπειτα από πρόσκληση του γενικού διευθυντή των Μυτιληνιών Γιάννη Μανούσο, πατέρα του ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Γιώργου Μανούσου, που μέχρι πρότινος ήταν προπονητής του Αιγέα Πλωμαρίου. Η ομάδα του Αβάτου θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα απέναντι σε έναν αντίπαλο εκτός θρακικής εμβέλειας, ίδιου ωστόσο επιπέδου (θυμίζουμε πως αγωνίζεται στον 8ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής).