Video: Η συγκλονιστική ατάκα Καραγεωργίου στους δακρυσμένους παίκτες της Ξάνθης μετά τον υποβιβασμό

Αμεσως μετά την λήξη του αγωνα Απόλλων Σμύρνης – ΑΟ Ξάνθη και τον υποβιβασμό της ομάδας της Θράκης, το ThrakiSportS ανέδειξε την ατάκα του Νίκου Καραγεωργίου «Μάγκες, δεν θέλω κανέναν σας να κλαίει, Μπράβο σας».

Με τον τρόπο αυτόν προσπάθησε να εμψυχώσει τους ανήλικους παίκτες της Ξάνθης που είχαν πάρει κατάκαρδα το τελικό αποτέλεσμα και τον υποβιβασμό, ενώ για αυτό μίλησε λίγο αργότερα και στο ThrakiSportS, που ήταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης από την Θράκη με παρουσία στο γήπεδο της Ριζούπολης σε αυτό το κομβικής σημασίας παιχνιδι.

To ThrakiSportS προσπάθησε να καταγράψει live εκείνες τις στιγμές που ο Νικος Καραγεωργίου κάλεσε στο κέντρο του γηπέδου τους παίκτες του, αλλά έστω και πεντε μέρες μετά έχουμε μια καλύτερη καταγραφή από το a-sports, που ανέβασε σχετικό βίντεο. Δεδομένου ότι είναι στιγμή που έγραψε ιστορία και χαρακτήρισε τα μπαράζ, το ThrakiSportS παρουσιάζει και το βίντεο όπου στο βάθος στο σημείο που θα πατήσετε play ακούγεται η ατάκα του Νίκου Καραγεωργίου στους παίκτες του…