Τον 20χρονο διεθνή γκολκίπερ Στέλιο Κωνσταντίνου στέλνουν στην Ξάνθη κυπριακά δημοσιεύματα

Εναν 20χρονο διεθνή με τις μικρές εθνικές της Κυπρου τερματοφύλακα στέλνουν στην Ξάνθη την Πέμπτη κυπριακά δημοσιεύματα.

«Στην Ξάνθη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στυλιανός Κωνσταντίνου. Ο 20χρονος τερματοφύλακας που αγωνίστηκε σε Νέα Σαλαμίνα, Ερμή και Ολυμπιακό Λευκωσίας συμφώνησε με την ακριτική ομάδα, η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία. Ο νεαρός πορτιέρε θα επιδιώξει να κάνει το βήμα στην καριέρα του και έκρινε ότι η ευκαιρία της Ξάνθης θα τον βοηθήσει», αναφέρει η αθλητική έκδοση της εφημερίδας Φιλελεύθερος.

«Ο νεαρός Κύπριος τερματοφύλακας, Στυλιανός Κωνσταντίνου με θητεία σε Ερμή, Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιακό ετοιμάζει… βαλίτσες με προορισμό την Ξάνθη. Ο 20χρονος τερματοφύλακας θα ταξιδέψει στην ακριτική πόλη της Ελλάδας για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ξάθη και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Super League 2», αναφέρει σε πανομοιότυπο δημοσίευμα η κυπριακή αθλητική ιστοσελίδα balla.com.cy.

«Πάει στην Ελλάδα ο Στυλιανός Κωνσταντίνου… Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 20χρονος Κύπριος κίπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ξάνθη. Κάνει το… άλμα στην καριέρα του ο Κωνσταντίνου, με στόχο να κάνει αισθητή την παρουσία του στην ακριτική ομάδα. Στο νησί μας αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες: Ερμή, Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιακό» αναφέρει η επίσης κυπριακή αθλητική ιστοσελίδα kerkida.net.

«Ανοίγει τα φτερά του και κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του ο νεαρός Κύπριος τερματοφύλακας, Στυλιανός Κωνσταντίνου. Ο 20χρονος τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ξάνθη. Μάλιστα πολύ σύντομα θα αναχωρήσει για την Ελλάδα με στόχο να ολοκληρωθούν οι επαφές και να βάλει υπογραφή στο συμβόλαιο του. Σαφώς και είναι ένα μεγάλο βήμα για τον νεαρό Κύπριο τερματοφύλακα, ο οποίος έχει το ταλέντο για να σταθεί καλά στην Ξάνθη και να δείξει την αξία του», υποστιρίζει από την πλευρά της η ιστοσελίδα protathlima.com.