Διόρθωση: ΔΕΝ έχουν ακόμα εξεταστεί τα τεστ του Σαββάτου στην ομάδα της Ξάνθης

Το απόγευμα της Κυριακής ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τον αριθμό – ρεκόρ των 284 κρουσμάτων κορονοϊου στην Ελλάδα, αλλά εξ αυτών κανένα δεν ανακοινώθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα της Ξάνθης.

Με αυτό το δεδομένο σε συνδυασμό με την έκτακτη δειγματοληψία από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην ομάδα του ΑΟΞ το μεσημέρι της Κυριακής, η οποία όφειλε να εξεταστεί κατά προτεραιότητα, σε συνδυασμό με την έλλειψη ενημέρωσης από την ΠΑΕ Ξάνθη για την τύχη αυτών των εξετάσεων, το ThrakiSportS το βράδυ της Κυριακής εξήγαγε το συμπέρασμα ότι τα δείγματα βγήκαν καθαρά.

Αυτό ΔΕΝ είναι αληθές, όπως ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας, μετά το δημοσίευμα το ThrakiSportS. Η ανεπίσημη ενημέρωση έχει ως εξής:

«Τα τεστ δεν έχουν πάει καν Θεσσαλονίκη. Έφυγαν πρωί Δευτέρας σε παγοθαλάμους για να πάνε να εξεταστούν στην Θεσσαλονίκη. Θα εξεταστούν με κατεπείγουσα διαδικασία και το απόγευμα προς το βράδυ της Δευτέρας θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Πριν γίνει αυτό και ανεξαρτήτως από την εξέλιξη που θα υπάρξει, το πρωί-μεσημέρι της Δευτέρας, 48 ώρες μετά την λήψη των προηγούμενων, έχει προγραμματιστεί να γίνουν τα νέα τεστ τα οποία επίσης θα εξεταστούν στην Θεσσαλονίκη με τα αποτελέσματα να αναμένονται ως το βράδυ της Τρίτης».

Μέχρι τότε όλη η αποστολή της Ξάνθης για το μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης παραμένει για προληπτικους λόγους σε καθεστώς καραντίνας.