Super League: Με φαβορί την Ξάνθη οι πρώτες αποδόσεις των μπουκ για το μπαράζ με τον Απόλλωνα

Δημοσιεύθηκαν το απόγευμα της Τρίτης οι πρώτες αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για τον πρώτο αγωνα μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που έχει προγραμματιστεί από την ΕΠΟ να διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο.

Σύμφωνα με αυτές, η ομάδα της Θράκης φέρεται να είναι φαβορί για την επικράτηση. Συγκεκριμένα, ο άσσος της Ξάνθης στο άνοιγμα των στοιχηματικών εταιρειών παίζεται στο 2.15, δηλαδή βάζει κάποιος 100 ευρώ και παίρνει πίσω 215, θα έχει 115 ευρώ κέρδος αν επαληθετεί η πρόβλεψή του.

Η ισοπαλία παίζεται στο 2.95 που σημαίνει 195 ευρώ κέρδος για όποιον ποντάρει και κάνει σωστή πρόβλεψη, ενώ το διπλό του Απόλλωνα παίζεται στο 3,25. Πρακτικά, για τους μπουκμέικερς η Ξάνθη είναι φαβορί να κερδίσει τον Απόλλωνα στο πρώτο ματς των Πηγαδίων.

Μαζί με το μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα, δόθηκαν στην δημοσιότητα και οι πρώτες αποδόσεις για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται σε αυτές ως φαβορί έναντι της ΑΕΚ.

Το ενδεχόμενο να αναβληθούν ή γενικά να μην διεξαχθούν είτε τα μπαράζ είτε ο τελικός, που με όσα έχουμε δει το τελευταίο δίμηνο δεν πρέπει να αποκλείεται, δεν το είδαμε να προσφέρεται ως στοιχηματική επιλογή. Ακόμα τουλάχιστον…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.