ΕΠΣ Έβρου: Κατεβαίνει στο νέο πρωτάθλημα το Σουφλί με Τσουτσουμάνο ως φαβορί για τον πάγκο

Μετά από ένα θρίλερ που κράτησε όλο το καλοκαίρι, φαίνεται ότι τελικά θα καταφέρει να κατεβάσει ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου το Σουφλί.

Το απόγευμα της Δευτέρας έγινε μια τελευταία προσπάθεια εγγραφής νέων μελών και για το απόγευμα της Τρίτης καλούνται τα μέλη να εκλέξουν την άτυπη διοίκηση που θα τρέξει τα διάφορα διαδικαστικά θέματα, αφού λόγω έλλειψης χρόνου δεν προλαβαίνουν να διοργανωθουν αρχαιρεσίες με όλους τους τύπους.

Η ΕΠΣ Έβρου έδειξε διάθεση να βοηθήσει και παρά το γεγονός ότι έληξε από την περασμένη Παρασκευή κανονικά η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής το νέο πρωτάθλημα, έδωσε και αυτή από την πλευρά της άτυπη παράταση ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή ο ιστορικός Έβρος.

Ηδη μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Τσουτσουμάνος που πέρυσι καθόταν στον πάγκο της γειτονικής Ένωσης Λυκόφης Κορνοφωλιάς θα αναλάβει το δύσκολο έργο να καθίσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας, πρωτίστως όως να σχηματισει τις επόμενες μέρες ενα αξιομαχο συνολο που να μπορέσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό της αξίας του Εβρου Σουφλίου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά το βράδυ, όταν και θα γίνει γνωστό ποια θα είναι τα μέλη της νέας διοίκησης που θα κληθεί να τρέξει για όλα αυτά τα θέματα τις επόμενες μέρες, με πρώτο στόχο να μην γραφτεί η μαυρη σελίδα που όλοι φοβόντουσαν και να κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα η μεγάλη ομάδα του Σουφλίου που για χρόνια ολόκληρα εκπροσωπούσε όλον τον Νομό Έβρου στα εθνικά πρωταθλήματα.