Ανακοινώθηκε από την Ζενές Ες ο Ξενιτίδης και ήδη φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας

Λιγες ώρες μετά την σχετική ανάρτηση του ThrakiSportS για το σοβαρό ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό ο Γιώργος Ξενιτίδης ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ήρθε η επιβεβαίωση.

Η Ζενές Ες του Λουξεμβούργου ανακοίνωσε τον 20χρονο Ξανθιώτη επιτελικό μέσο, ο οποίος φέτος πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς στα ματς με την Καλαμάτα στο Κύπελλο Ελλάδας και Αρη στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Μαζί με τον Ξενιτίδη ανακοινώθηκε και ο Αλέξανδρος Βοΐλης, που αγωνιζόταν από τον περασμένο Ιανουάριο στη Β΄ Πορτογαλίας με τα χρώματα Κάζα Πία. Οι δυο παίκτες παραχωρούνται ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό στην Ζενες Ες και προορίζονται για το αρχικό σχήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα Λουξεμβούργου ξεκινά την Παρασκευή (20/8), ενώ στην περυσινή σεζόν η Ζενές Ες κατετάγη 8η σε μια από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας της, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για την ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στη χώρα καθώς έχει κατακτήσει 28 φορές τον τίτλο. 

Η Ζενές Ες έσπευσε μάλιστα να ανακοινώσει τον Ξενιτίδη αλλά και τον Βοΐλη με μια φωτογραφία τους με την φανέλα της νέας τους ομάδας και ένα «Καλωσόρισες» και προς τους δύο, τόσο στα ελληνικά οσο και στην τοπική γλώσσα, που ουσιαστικά αποτελεί παραλλαγή των γερμανικών.