Δανεικό σε ομάδα του εξωτερικού δίνει τον Ξανθιώτη Γιώργο Ξενιτίδη ο Ολυμπιακός

Σε ομάδα του εξωτερικού ως δανεικός από τον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του ο Ξανθιώτης Γιώργος Ξενιτίδης.

Ο νεαρός παίκτης μετείχε στο ρόστερ της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο φέτος και χρησιμοποιήθηκε σε ένα παιχνίδι από τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά φαίνεται ότι θα δοθεί ως δανεικός για να… ψηθεί. Που; Στην Ζενες Ες του Λουξεμβούργου.

Πρόκειται ίσως για την πιο ιστορική και σχεδόν μόνιμη πρωταθλήτρια της μικρής αυτής χώρας της Κεντρικής Ευρώπης (ήταν και η πρώτη αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην πορεία του 1971 για το Γουέμπλεϊ, όπως ίσως θυμούνται οι παλιότεροι).

Την πληροφορία μεταδίδει το Sportime της Τετάρτης στην στήλη Agent Greek. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται μάλιστα ότι είναι ήδη στο Λουξεμβούργο και όχι μάλιστα μόνος του, αλλά με ένα ακόμα προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού, τον Αλέξανδρο Βοΐλη.

Μάλιστα, το γεγονός ότι βρίσκεται στο Μεγάλο Δουκάτο φρόντισε να το επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Ξενιτίδης με την φωτογραφία που ανέβασε από εκεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.