Προτίμησε την ανεργία ο Γιώργος Παράσχος παρά να τεθεί αντιμέτωπος με την Ξάνθη στα μπαράζ

Χαλάει οριστικά η συμφωνία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον πρώην προπονητή της Ξάνθης Γιώργο Παράσχο.

Ο Μακεδόνας προπονητής είχε συμφωνησει ήδη εδώ και ένα μήνα να αναλάβει την ομάδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με δεδιμένη την παρουσίας του στη Super League (για αυτό και δεν ανακοινώθηκε η πρόσληψη του από τα μέσα Ιουλίου που είχε επιτευχθεί μέχρι τώρα).

Τελικά οι εξελίξεις έφεραν τον Απόλλωνα να παίζει (με τα υπάρχοντα δεδομένα) μπαράζ και κυρίως να παίζει μπαράζ απέναντι στην πρώην ομάδα του, την Ξάνθη, την οποία καθοδήγησε στο μεγαλύτερο διάστημα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Δεδομένης αυτής της εξέλιξης, ο Γιώργος Παράσχος αρνήθηκε να κάτσει στον πάγκο του Απόλλωνα σε αυτούς του δύο αγώνες. Κάπως έτσι η διοίκηση Μονεμβασιώτη στην προσπάθεια να μαζευτεί η ομάδα, συμφώνησε να πάει στα μπαράζ με τον Μπάμπη Τεννέ.

Μπορει οι σχέσεις των δυο πλευρών να μην ήταν στο καλύτερο σημείο τους, ωστόσο ο Τεννές δεν απολύθηκε ποτέ, δεν ανακοινώθηκε ποτέ η λύση της συνεργασίας του παρά τις διαφωνίες που διατυπώθηκαν δημοσίως στις αρχές Ιουλίου και έτσι από το απόγευμα της Κυριακής έπιασε εκ νέου δουλειά στον Απόλλωνα Σμύρνης ξεκινώντας την προετοιμασία των «κυανόλευκων» για τα διπλά μπαράζ με την Ξάνθη.

Πάντως, όλη αυτή η εξελιξη, όπως σχολιάζει το αρκετά έγκυρο στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα a-sports, «τελειώνει τον Παράσχο ως προς το μέλλον του στον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού καμία σοβαρή διοίκηση δεν θα δώσει την ομάδα σε κάποιον που δεν θέλησε στα δύσκολα να τη κοουτσάρει στην περίπτωση που η “Ελαφρά Ταξιαρχία” εν τέλει καταφέρει να ανέβει».

Κοινώς, ο Γιώργος Παράσχος ξεκάθαρα προτίμησε την ανεργία παρά να βρεθεί αντιμέτωπος της Ξάνθης και να προσπαθήσει να την υποβιβάσει, κάτι που προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει κατά το διάστημα που έκατσε φέτος στον πάγκο της…