A2 Aνδρών: Ανανέωσε με τον Οίακα Ναυπλίου ο «θρακιώτης» τεχνικός Χάρης Κουλουριώτης

O Oίακας Ναυπλίου ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον πρώην τεχνικό της ΑΕ Κομοτηνής και απόφοιτο του ΤΕΦΑΑ της πόλης Χάρη Κουλουριώτη.

Μόλις λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας ο έμεπιρος κόουτς μίλησε στο ThrakiSportS για την ερχόμενη δύσκολη χρονιά.

«Ασφαλώς υπάρχει αβεβαιότητα για το μέλλον σε πρωτάθλημα και κύπελο ιδιαίτερα με τις συνθήκες που βιώνουμε μετά την εποχή του κορονοϊουύ», ανέφερε και συνέχισε.
«Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που υπήρξε μια καθυστέρηση στην ομάδα στο μεταγραφικό και οργανωτικό κομμάτι. Τώρα ξεκινάμε προετοιμασία και πιστεύω πως θα δημιουργήσουμε μια σοβαρή και ανταγωνιστική ομάδα

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο ΑΟ  ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής μας ομάδας για την επόμενη σεζόν 2020-21. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στο τιμόνι ο Χάρης Κουλουριώτης, υπό τις οδηγίες του οποίου ο Οίακας ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2 εθνική κατηγορία και πορεύτηκε και στην περσινή παράξενη χρονιά που διακόπηκε άδοξα.
Ευχόμαστε στον Coach μια υγιή και επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν!»