Γάμος στο Τυχερό για τον Σιώπη και την αγαπημένη του Ειρήνη παρουσία λίγων συγγενών και φίλων

Παρουσία λίγων συγγενών και φίλων, καθότι υπάρχει και ο περιορισμός με τον κορονοϊό, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο Εβρίτης διεθνής ποδοσφαιριστής Μανώλης Σιώπης και η αγαπημένη του Ειρήνη.

Το ευτυχές γεγονός έγινε γνωστό από τον κολλητό φίλο του Μανώλη Σιώπη, τον Γιώργο Λίτσκα, ο οποίος ανέβασε και την σχετική φωτογραφία όπου προκαλεί έκπληξη η… αθλητική αμφίεση του γαμπρού δίπλα στην απαστράπτουσα νύφη.

Λίγες μέρες πριν ο Σιώπης μέσω instagram είχε ανακοινώσει το γεγονός ότι σε λίγο καιρό θα γίνει… μπαμπάς, αφού η σύντροφός του είναι έγκυος και όπως προκύπτει από τις δεκάδες ευχές που δέχθηκαν οι νεόνυμφοι στα social media, την ευτυχία τους θα ολοκληρώσει σε λίγο καιρό το κοριτσάκι που αναμένουν.

«Να ζήσετε πάντα υγεία και ευτυχία!!» έγραψε ο Γιώργος Λίτσκας ενώ η Όλγα Σιώπη ανέφερε: «Το ταξίδι που ξεκινάει για εσάς τους δύο, πρόκειται για ένα μείγμα πολλών συναισθημάτων, τα οποία κατά καιρούς θα σας κάνει να νιώθετε πολύ μπερδεμένους. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η αγάπη σας θα υπερπηδήσει κάθε εμπόδιο. Να ζήσετε να σας χαιρόμαστε 💐💙❤️ Μανώλης + ειρήνη»