ΕΠΣ Ξάνθης: Ορίστηκαν οι ημερομηνίες έναρξης σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο

Τις ημερομήνιες έναρξης των Πρωταθληματών και του Κύπελλου ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ξάνθης, καλώντας παράλληλα τα σωματεία να καταθέσουν όλα τα απαραίτητα ωστέ να δηλώσουν συμμετοχή.

Η 6η Σεπτεμβρίου ορίστηκε ως η ημερομηνία έναρξης της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ τα Πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στα τέλη του ίδιου μήνα (20 και 27 Σεπτεμβρίου η ημερομηνία έναρξης).

Νωρίτερα με βάση την ανακοίνωση της Ένωσης θα ξεκινήσει το Κύπελλο με την Α’ Φάση νοκ-αουτ (2 και 9 Σεπτεμβρίου).

Οι ανακοινώσεις της ΕΠΣ Ξάνθης:

«Σημαντικές ημερομηνίες για το Πρωτάθλημα

Το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα ξεκινήσει την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και η δήλωση συμμετοχής μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 7 Αυγούστου στη Γραμματεία της Ένωσης.

Το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας θα ξεκινήσει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και η δήλωση συμμετοχής μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 14 Αυγούστου στη Γραμματεία της Ένωσης.

Το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας θα ξεκινήσει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και η δήλωση συμμετοχής μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 5 Σεπτεμβρίου στη Γραμματεία της Ένωσης.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων μπορούν από την Δευτέρα 27 Ιουλίου να προσέλθουν στα Γραφεία της Ένωσης για να παραλάβουν τα έντυπα.»

«Σημαντικές ημερομηνίες για το Κύπελλο

Δήλωση συμμετοχής των σωματείων έως την Δευτέρα 17 Αυγούστου.

Η συμμετοχή για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και της Α’ κατηγορίας είναι υποχρεωτική. Για τα σωματεία που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ κατηγορίας είναι προαιρετική. Η συμμετοχή είναι δωρεάν πέρα από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Η Α΄φάση θα διεξαχθεί σε 2 δόσεις (2 και 9 Σεπτεμβρίου) με τους αγώνες να είναι νοκ άουτ.

Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα λάβουν μέρος στην προημιτελική φάση.»