Volley League: Με Παπάζογλου και φέτος ο Φίλιππος Βέροιας

Την ανανέωση του Εβρίτη κεντρικου Θανάση Παπάζογλου ανακοίνωσε ο Φίλιππος Βέροιας.

Ο 25χρονος κεντρικός με εμπειρία και από την Volley League αλλά και από την Α2 Ανδρών, όπου στέφθηκε και πρωταθλητής με τον Φίλιππο Βέροιας βοηθώντας τα μέγιστα, θα συνεχίσει να φοράει τα “ερυθρόλευκα” και την νέα χρονιά.

Με την μεταγραφή αυτή η “νεοφώτιστη” ομάδα κλειδώνει τις θέσεις των κεντρικών μετά και τις μεταγραφές των Γκλάντστοουν αλλά και του πρώην κεντρικού της ΑΕ Κομοτηνης, Φερέλ.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ανανέωση συνεργασίας με Θανάση Παπάζογλου«Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον, Θανάση Παπάζογλου, για έναν ακόμη χρόνο, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2020-2021 της Volley League.Ο 25χρονος κεντρικός (1.95μ) της ομάδας μας, εκ των πρωταγωνιστών στην φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών και την ιστορική άνοδο, δέχθηκε πρόθυμα να παραμείνει στην Βέροια και να ενισχύσει την ομάδα στην παρθενική της παρουσία στα «σαλόνια» του ελληνικού βόλεϊ.Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Θεσσαλονικιός αθλητής σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Filippos Veroias Volleybal στο YOUTUBE , είπε μεταξύ άλλων, τα εξής:«Είμαι πολύ χαρούμενος πού ανανέωσα και θα παραμείνω ακόμα μια χρονιά στην ομάδα , δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του κυρίου Δημήτρη Πιτούλια και με τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη πού δείχνει η διοίκηση της ομάδας στο πρόσωπο μου. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ πετυχημένη με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά και ευελπιστώ και φέτος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας.Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό εαυτό μου για την ομάδα και ελπίζω πως μέσα από την ομαδική δουλειά και τη βοήθεια των συμπαικτών μου, να πετύχω τους στόχους μου, τόσο τους προσωπικούς όσο και τους ομαδικούς». Ευχόμαστε στον Θάνο μία νέα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και διακρίσεις».