Γ’ Εθνική: Αποχωρεί από τον Πανθρακικό ο Αλέξης Τσιανάκας και επιστρέφει στον Βόλο

Μετά από δυο χρόνια στα γήπεδα της Ροδόπης στο Βόλο επιστρέφει ο μέσος του Πανθρακικού Αλέξης Τσιανάκας.

Ο 20χρονος μέσος συμφώνησε με τον φιλόδοξο και φέτος Θησέα Αγριάς που πέρισυ κατέκτησε την 2η θέση πίσω από τον πρωταθλητή Πιερικό στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Τσιανάκας που σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ με τον Ιασμο, ενω και φέτος βοήθησε τον Πανθρακικό στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο το οποίο κατέκτησε μετά από κλήρωση στον τελικό.Ο παίκτης πλέον του Θησεά είναι και στους υποψήφιους για την καλύτερη ομάδα της ΕΠΣ Θράκης στο διαγωνισμό του ThrakisportS.

Είναι προιόν της Νίκης Βόλου και έκανε το ντεμπούτο του στην πρωτη ομάδα της Νίκης , πριν συμπληρώσει τα 17 του με τους κυανόλευκους, από τις υποδομές των οποίων αναδείχθηκε, ενώ είχε και 4 συμμετοχές με τη Νίκη στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2016-17.

Η ανακοίνωση: «Σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Θησέας. Η ομάδα της Αγριάς ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Τσιανάκα.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, με σπουδαίες παραστάσεις από Νίκη Βόλου και Πανθρακικό, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα, ώστε να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και την νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».