Football League: Παρέμεινε στον Πιερικό πρώην πορτιέρο Πανθρακικού, Ιάσμου και Ελπίδας Σαπών

Στην Κατερίνη θα συνεχίσει και την νέα σεζόν ο πρώην πορτιέρο Πανθρακικού, Ιασμού και Ελπίδας Σαπών Δημήτρης Παπατολίκας.

Ο 32χρονος πορτιέρο βρισκεται στην τρίτη του θητεία φορά στον Πιερικό (σεζόν 2012-16, 2016-17, 2019-20) κατεκτησε πέρισυ το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και θα αγωνίζεται φέτος στην Football League μετά από σχεδόν μια πενταετία. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από το ΓΑΣ Σβορώνου, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στον Πανθρακικό, Ίασμο, στο Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας, στην Ελπίδα Σαπών, στην Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στην Πύδνα Κίτρους και στην ΑΕ Kαρίτσας.

Η ανακοίνωση ανανέωσης με Παπατολίκα: “Η διοίκηση  του συλλόγου ακολουθώντας πιστά το πλάνο και τις δεσμεύσεις της για μια ομάδα που θα απαρτίζετε από γηγενείς ποδοσφαιριστές ξεκινά τις ανανεώσεις και τις συμφωνίες για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Έτσι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΠΑΠΑΤΟΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ. Ευχόμαστε στον Δημήτρη υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

 Έπεται και συνέχεια ανακοινώσεων όσον αφορά τις ανανεώσεις και νέες συμφωνίες…”