Ποια είναι η καλύτερη ενδεκάδα της ΕΠΣ Θράκης για την σεζόν 2019-2020; Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του ThrakiSportS και βοηθήστε στον «σχηματισμό» της…

Ολοκληρώθηκε άδοξα όπως και όλα τα ερασιτεχνικά στην Ελλάδα λόγω του κορονοϊού το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ροδόπης με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου να κατακτά μετά από τρία χρόνια και πάλι το πρωτάθλημα, το τέταρτο της ιστορίας της, και να επιστρέφει τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Ολοι συμφωνούν ότι φέτος είχαμε το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Αν και δεν έγιναν οι εννέα αγωνιστικές που εκκρεμούσαν στα πλέι οφ και ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα με αυτόν τον άδοξο τρόπο, ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή που ακολουθήθηκε τα προηγούμενα χρόνια στην ΕΠΣ Θρακης αλλα και στους γειτονικούς νομούς, το ThrakiSportS μπαίνει στην διαδικασία και φέτος να αναδείξει την καλύτερη ενδεκάδα. Η διαδικασία της ανάδειξης της κορυφαίας ενδεκάδας θα γίνει με τον εξής τρόπο.

Εμείς ζητήσαμε από τους Ενωσιακούς Προπονητές της ΕΠΣ Θράκης Βαγγέλη Κουτρουλό και Ανέστη Σπυριάδη να μας υποδείξουν τους κορυφαίους σε απόδοση κατά την γνώμη τους παίκτες, οι οποίοι ξεχώρισαν σε κάθε θέση και θα αποτελούσαν τις… κλήσεις τους σαν ενωσιακοί προπονητές σε περίπτωση που έπρεπε να σχηματίσουν την Μεικτή ΕΠΣ Θράκης σαν εκλέκτορές της όπως θα έκαν στην ομάδα Regions. Αυτές τις προτάσεις τις θέτουμε στην συνέχεια υπόψιν των 10 προπονητών των ομάδων της Α’ Κατηγορίας αλλά και του αναγνωστικού κοινού του ThrakiSportS.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία, όπως γίνεται με τον ίδιο τρόπο και στις ΕΠΣ Έβρου και Ξάνθης, και πείτε μας την γνώμη σας για την κορυφαία ενδεκάδα της ΕΠΣ Θράκης την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Παίρνοντας ως βάση ένα σύστημα 4-3-3, εσείς ποιον θα ψηφίζατε ως καλύτερο τερματοφύλακα, ποιους τέσσερις παίκτες θα επιλέγατε για την άμυνα αυτής της ομάδας (δύο πλάγια μπακ και δύο στόπερ προφανώς) και ποιους τρεις κεντρικούς μέσους και τρεις επιθετικούς θα διαλέγατε για την dream team της Ροδόπης;

Παράλληλα με τις ψήφους των αναγνωστών, το ThrakiSportS έχει συγκεντρώσει και τις ψήφους των 10 προπονητών. Οι ψήφοι των προπονητών (που δεν μπορούν ωστόσο να ψηφίσουν παίκτες από τις ομάδες τους για λόγους δεοντολογίας) θα μετρήσουν κατά 50% για την ανάδειξη της ενδεκάδας του πρωταθλήματος ενώ οι ψήφοι των αναγνωστών του ThrakiSportS θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα κατά το υπόλοιπο 50%. Την επόμενη μέρα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψηφοφορίας το ThrakiSportS θα παρουσιάσει αρχικά τις επιλογές κάθε προπονητή και ακολούθως εκείνες του κοινού, ώστε να αναδειχθεί η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης.

https://gianniskart.survey.fm/Ψηφίστε-την-καλύτερη-ενδεκάδα-της-ΕΠΣ-Θράκης-2019-2020