Τρεις πολυτελείς βίλες που διαφήμισε στο… Mega απέκτησε νεοδιορισθέν μέλος της ΕΕΑ που ψήφισε υποβιβασμό Ξάνθης-ΠΑΟΚ

Σε μια σπουδαία επένδυση φέρεται να προχώρησε το μέλος της ΕΕΑ Νίκος Φαραντούρης, που ήταν μεταξύ όσων ψήφισαν υπέρ του υποβιβασμού της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, καθώς φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα να έχτισε εν καιρό κρίσης υπερπολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στην Κεφαλονιά.

Πρόκειται για το συγκρότημα «Ionian Trilogy» που αποτελείται από τρεις πολυτελείς αυτόνομες βίλες, με κάθε μια εξ αυτών να διαθέτει ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με φυσικό αλάτι! Όπως διαβάζουμε στην ηλεκτρονική σελίδα του συγκροτήματος που είναι πιστοποιημένο με το αντι-ιικό πιστοποιητικό Karcher, οι βίλες είναι σχεδιασμένες με ιδιαίτερη επιμέλεια ώστε να εναρμονίζονται απόλυτα με το περιβάλλον, προσφέροντας ιδιωτικότητα και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες!

Σύμφωνα με το sdna, «η σημαντική αυτή τουριστική επένδυση ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες στα Πουλάτα της Κεφαλλονιάς από τον καθηγητή Νικόλαο Φαραντούρη, προσφέροντας ένα πανάκριβο στολίδι σε μία σειρά από εξαιρετικά καταλύματα που έχουν αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό την γύρω περιοχή». Η ιστοσελίδα σχολιάζει: «Σε μία δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό τουρισμό, σε μία εποχή μεγάλης οικονομικής ύφεσης, είναι σπουδαίο να βλέπεις την αποπεράτωση τέτοιων πανάκριβων επενδύσεων».

«Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος φαίνεται πως έχει και τηλεοπτικές άκρες, αφού εμφανίστηκε στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακό του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη), μιλώντας για το νέο του «κόσμημα», κάνοντας δωρεάν διαφήμιση για την νέα του επιχειρηματική προσπάθεια», σχολιάζει ακόμα το sdna, προσθέτοντας ότι ο Νίκος Φαραντούρης «δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την δημιουργία της πρότυπης αυτής μονάδας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Φαραντούρης διορίστηκε μόλις τον περασμένο Δεκέμριο ως τακτικό μέλος της ΕΕΑ. Είναι το ένα από τα δύο νέα μέλη – καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιά που διορίστηκαν στην συγκεκριμένη Επιτροπή, αντικαθιστόντας καθηγητές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που παραιτήθηκαν – κίνηση που πρώτο το ThrakiSportS είχε αποκαλύψει με τις εύλογες απορίες ότι γινόταν μια τέτοια κίνηση αντικατάστασης καθηγητών του ΔΠΘ από καθηγητές του πανεπιστημίου Πειραιά λίγο πριν εξεταστεί η υπόθεση της καταγγελίας της ομάδας του Πειραιά (Ολυμπιακός) σε βάρος ομάδας της Θράκης (Ξάνθη).

Ο Νικόλαος Φαραντούρης είναι καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας «Jean Monnet» στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και στις Πολιτικές Ανταγωνισμού, Ενέργειας & Μεταφορών. Μάλιστα, η νομιμότητα του διορισμού του και άρα της σύνθεσης της ΕΕΑ ελέγχεται από του Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου προσέφυγαν οι ΠΑΕ Ξάνθη και ΠΑΟΚ, όπως έχει επίσης αποκαλύψει το ThrakiSportS.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φαραντούρης ήταν ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν την ανάκληση πιστοποιητικών και τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, μαζί με τους κυρίους Ηλία Αρκούδη και Νίκο Τζουλάκη. Σε βάρος του, ο ΠΑΟΚ εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση και προανήγγειλε καταγγελία στον Άρειο Πάγο υποστηρίζοντας ότι ήταν ύποπτος ο ρόλος του και φέρνοντας το φως της δημοσιότητας κάτι συναντήσεις προ της απόφασης της ΕΕΑ που προκάλεσαν μεγάλο ντόρο αλλά και διαψεύσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με το sdna, «οι εμφανίσεις του Νικόλαου Φαραντούρη στην ΕΕΑ αραίωσαν πάρα πολύ μετά το τέλος της πολύκροτης υπόθεσης. Σε σημείο που να υπάρχουν δημοσιεύματα από το dikisports που να αναφέρουν επί λέξει: “Πού χάθηκε μετά την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας το νεοδιορισθέν μέλος της ΕΕΑ Ν.Φαραντούρης; Έχει να πατήσει στην Επιτροπή κάτι μήνες”».

«Τώρα λοιπόν έχουμε την απάντηση για την απουσία του! Προετοίμαζε το νέο του πανάκριβο ξενοδοχείο! Σε μία εποχή που κυνηγάς το ευρώ με το δίκανο, οι δουλειές του Νικόλαου Φαραντούρη φαίνεται ότι πάνε καλά. Διατηρεί την πανεπιστημιακή του έδρα, διορίστηκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη μέλος της ΕΕΑ, ενώ έχει την άνεση να κάνει πια και τηλεοπτικές εμφανίσεις σε ένα κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Από την πλευρά μας, να ευχηθούμε καλές δουλειές, ευημερία και επιτυχία στο νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα, σε έναν τομέα που δεν έχει καμία σχέση δεν έχει με το επάγγελμα από το οποίο βιοπορίζεται. Οι καιροί είναι δύσκολοι…», καταλήγει το δημοσίευμα του sdna.

Δείτε ορισμένες από τις φωτογραφίες που δημοσιευει το sdna από τις βίλες του Νικόλαου Φαραντούρη στην Κεφαλονιά…