Περίεργη «καταγγελία» για υπαλληλική σχέση της αδερφής του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου με το Σαλέ της Ξάνθης

Σε μία περίεργη «καταγγελία» προχώρησε η ιστοσελίδα «to10» που απηχεί τις θέσεις του Ολυμπιακού και ειδικότερα της πλευράς Μαρινάκη, η οποία αφορούσε τον για πολλούς κορυφαίο Έλληνα διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο.

Αφορμή στάθηκε το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον Πανιώνιο, από την θέση του VARίστα. Η ιστοσελίδα υποστηρίζει εμμέσως πλην σαφώς ότι θα μπορούσε και να μην δοθεί και προχωρά ένα βήμα πραπάνω, σχολιάζοντας ότι με τον τρόπο αυτόν ευνοήθηκε η… Ξάνθη και ότι δήθεν υπήρχε λόγος να θέλει κάτι τέτοιο.

Πως συνέβη αυτό; Αν το ματς της Νέας Σμύρνης είχε έρθει ισόπαλο, τότε η Ξάνθη δεν θα είχε την τύχη στα χέρια της αλλά θα ήταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μια αγωνιστική πριν το τέλος. Η ιστοσελίδα υποστηρίζει λοιπόν μέσες άκρες ότι ο Σιδηρόπουλος έχει λόγους να θέλει να μην πέσει η Ξάνθη γιατί η αδελφή του εργάζεται στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο Σαλέ (που πλέον όμως δεν έχει σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη).

Αναλυτικά, το επίμαχο τμήμα του δημοσιεύματος της ιστοσελίδας για τον Τάσο Σιδηρόπουλο:

Πήρε πάνω του τη φάση που εν πολλοίς κρίνει το ματς «μια κατηγορία» ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναιτωλικό. Ειδοποίησε ο ίδιος τον διαιτητή Ευαγγέλου ότι υπάρχει πέναλτι, σε χέρι αμυντικού του Πανιωνίου μέσα στην περιοχή. Πέναλτι που εκατό φορές να το δεις, αποκλείεται να βρεις πρόθεση. Κοίταζε από τη μια πλευρά του γηπέδου ο αμυντικός του Πανιώνιου βρήκε η μπάλα στο χέρι του, από την άλλη πλευρά.

Ενώ λοιπόν ο διαιτητής δεν έδειξε κάτι, πετάχτηκε ο Σιδηρόπουλος από το VAR. Λέγε, λέγε τον έπεισε να πάει και ο ίδιος μπροστά από την οθόνη.

Το πέναλτι δόθηκε, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ, οι συσχετισμοί άλλαξαν. Και τα υπόλοιπα στον βαθμολογικό πίνακα.

Πριν όμως από αυτό μια ερώτηση: η αδερφή του Τάσου Σιδηρόπουλου που εργάζεται, ξέρει ο Μέλο Περέιρα; Γιατί αν δεν το ξέρει να του το πούμε εμεις: Στο περίφημο Σαλέ της Ξάνθης.

Η επόμενη ερώτηση λοιπόν είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα: Υπάρχει ή δεν υπάρχει «κόλλημα» να είναι κάποιος διαιτητής σε ένα ματς που εν πολλοίς κρίνει την παραμονή της Ξάνθης στη Σούπερ Λιγκ; Γιατί στο Πανιώνιος-Παναιτωλικός δεν παίζουν δύο. Τρεις παίζουν…

Αν ο Πανιώνιος χάσει, προφανώς και είναι εκείνος που πέφτει απευθείας στη Sl 2.

Τα ξέρει λοιπόν αυτά ο Μέλο Περέιρα και στέλνει τον Σιδηρόπουλο στη Νέα Σμύρνη; Και εκείνος δίνει το πέναλτι που από ότι φαίνεται κρίνει μια χρονιά; Να τους χαίρεστε…