Επιτείνεται η αβεβαιότητα για το μέλλον του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Volley League μετά την σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Με ανακοίνωσή του το πρωί του Σαββάτου ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης γνωστοποίησε ότι συγκαλείται Εκτακτη Γενική Συνέλευση το άλλο Σάββατο με αποκλειστικό αντικείμενο τις εξελίξεις στο τμήμα βόλεϊ.

Στην συνέλευση υπάρχουν δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη. Ωστόσο από τον τρόπο που έχουν αυτά διατυπωθεί, γίνεται αντιληπτό ότι το μέλλον της ημιεπαγγεματικής ομάδας βόλεϊ του συλλόγου είναι αβέβαιο. Και αυτό γιατί ως θέμα δεν περιλαμβάνεται ο ορισμός νέου ΤΑΑ, κάτι που θα σήμαινε ότι και τη νέα σεζόν η ομάδα θα μετέχει στη Volley League.

Αντιθέτως, ως θέματα συζήτησης ορίζονται πρώτον ένα γενικόλογο περί «ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα στο ΤΑΑ» και δεύτερον η «διερεύνηση εκδήωσης ενδιαφέροντος για ανάληψη διοίκησης στο ΤΑΑ».

Κάτι που σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι οι επόμενες επτα ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και εφόσον δεν βρεθεί κάποιο σχήμα για να αναλάβει και να τρέξει την ομάδα, τότε αυτή θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Ελπίδας Αμπελοκήπων και θα αποχωρήσει από το μεγάλο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, 10 χρόνια μετά την πανηγυρική επάνοδο σε αυτό…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.