Με 10 μόλις ευρώ οι κάρτες διαρκείας της Βασίλισσας της Θράκης στην Α’ Εθνική

Την έναρξη της διάθεσης των εισητήριων διαρκείας για την σεζόν 2020-2021 ανακοίνωσε η διοίκηση της Βασίλισσας της Θράκης.

Ο σύλλογος της Ξάνθης, που από την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών, δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους της να παρακολουθούν τις προσπάθειες της ομάδας για όλοκληρη την χρονιά, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας, με το ποσό των 10 ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

ΜΑΖΙ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Από την, Πέμπτη 11 Ιουνίου, ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, που θα βρει την Βασίλισσα της Θράκης για 1η χρονιά (9η συνολικά) στην , Α Εθνική κατηγορία Γυναικών Ελλάδας και ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος .

Οι φίλαθλοι με την αγορά μίας κάρτας διαρκείας κόστους δέκα ( 10 ) ευρώ εξασφαλίζουν την παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια της Βασίλισσας μας και γίνονται μέλη της μεγάλης οικογένειας μας. Να σημειώσουμε πως τα διαρκείας θα ισχύσουν για τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνεται από τους υπεύθυνους της ομάδας καθώς και από τις αθλήτριες .

Εξασφάλισε την παρουσία σου σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στήριξε την και γίνε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας.