Επέστρεψε εκτάκτως Ελλάδα, βγήκε αρνητικός στον COVID αλλά μένει σε καραντίνα 14 ημερών ο Δημήτρης Ανδρέου

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του Πανθρακικού αλλά και του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρου Δημήτρης Ανδρέου, φοιτητής αυτήν την περίοδο στη Μαδρίτη, είχε μιλήσει την περασμένη εβδομάδα από την Ισπανία στο ThrakiSportS.

Σε δηλώσεις του στο ThrakiSportS είχε εκφράσει τη πρόθεσή του να παραμείνει στην ισπανική πρωτεύουσα, παρά το γεγονός ότι τότε είχαν αυξηθεί κατακόρυφα τα κρούσματα στην χώρα και ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη πόλη, με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους χίλιους.

Πλέον ξεπερνούν τις 2.500 με τους 500 περίπου να προστίθενται το τελευταίο 24ωρο. Ολα δείχνουν ότι η Ισπανία ακολουθεί τα χνάρια της Ιταλίας και μετά την απόφαση της ελληνικης κυβέρνησης να διακόψει τις πτήσεις από και προς Ισπανία, ο Ανδρέου έλαβε τελικά την απόφαση μπροστά στον κίνδυνο να ξεμείνει εκεί, να επιστρέψει με τις κυβερνητικές πτήσεις της Δευτέρας.

Τις πτήσεις αυτές ωστόσο τις χαρακτήρισε το απόγευμα της Τρίτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ως «υγειονομικές βόμβες» καθώς μετά τις εξετάσεις που έγιναν σε όλους τους αφιχθέντες, στο αεροπλάνο βρέθηκαν 21 συνολικά άτομα θετικά στον κορονοϊό και συγκεκριμένα 14 που ξεκίνησαν απο Βαρκελώνη και 7 από Μαδρίτη.

Ο Κομοτηναίος φοιτητής και ποδοσφαιριστής πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι ανάμεσα σε αυτά, καθώς το πρώτο του δείγμα βγήκε αρνητικό. Ωστόσο παραμένει και αυτός, όπως και οι υπόλοιποι, σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο έχει ενοικιαστεί με έξοδα της κυβέρνησης.

Μάλιστα, για την εμπειρία του στην καραντίνα της Αθήνας πλέον αλλά και για το ταξίδι από την Ισπανία στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Ανδρέου μίλησε ήδη σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, τα οποία τον ανακάλυψαν χάρη στο δημοσίευμα του ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα και όσα είχε αναφέρει σε αυτο από τη Μαδρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι σε καραντίνα 14 ημερών παραμένει, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, ένας ακόμα Θρακιώτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος μάλιστα έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο στο πρωτάθλημα της Super League και επέτρεψε και αυτός με κυβερνητική πτήση από ευρωπαϊκή χώρα, η οποία πλήττεται ιδιαίτερα από τον COVID-19.