Σε υποχρεωτική καραντίνα σε ξενοδοχείο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα Θρακιώτης Σουπερλιγκάτος ποδοσφαιριστής

Σε υποχρεωτική καραντίνα δύο εβδομάδων σε αθηναϊκό ξενοδοχείο, το οποίο έχει ουσιαστικά επιταχθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση, θα παραμείνει τις επόμενες μέρες γνωστός θρακιώτης ποδοσφαιριστής, με συμμετοχές μάλιστα και στο ανώτατο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Super League.

Ο παίκτης, που συνεχίζει την ποδοσφαιρική καριέρα του και αυτήν την περίοδο ανήκει σε σύλλογο του γεωγραφικού μας διαμερίσματος στην Θράκη, είχε βρεθεί για προσωπικούς-επαγγελματικούς λόγους το προηγούμενο διάστημα σε ευρωπαϊκή χώρα που αποδεικνύεται πλέον ότι είναι υψηλού κινδύνου για τον κορονοϊό. Από την συγκεκριμένη χώρα με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης διεκόπησαν εφεξής οι πτήσεις από και προς Ελλάδα.

Για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων πολιτών, κυρίως των φοιτητών, που βρίσκονται σε αυτές τις χώρες με τις οποίες διεκόπησαν οι πτήσεις, πραγματοποιούνται ειδικά δρομολόγια και με ένα από αυτά επέστρεψε εδώ και μερικές ώρες στην Ελλάδα και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Ωστόσο έχει διαταχθεί να παραμείνει σε καραντίνα, αλλά αυτό δεν γίνεται στο σπίτι του στην Θράκη, όπως με τον περισσότερο άλλο κόσμο.

Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, με την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας και λόγω του υψηλού κινδύνου να μεταφέρει τον νέο κορονοϊό, ουσιαστικά ο θρακιώτης ποδοσφαιριστής διατάχθηκε να παραμείνει για τουλάχιστον μία εβδομάδα (μπορεί να εξελιχθεί και σε δυο) σε καραντίνα, διαμένοντας πλέον για τις επόμενες ημέρες με έξοδα του κράτους σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Ο ίδιος σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, έχει υποβληθεί σε εξετάσεις, όπως άλλωστε και όλοι όσοι έρχονται από χωρες υψηλού κινδύνου, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται το προσεχές αμέσως διάστημα. Ακόμα και αν βγει αρνητικός όμως, θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα ακόμα και αν ενδεχομένως αφεθεί σε αυτήν την περίπτωση να επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ οφείλει να φορά μάσκα (η φωτογραφία είναι αρχείου) και να παίρνει μέτρα αυτοπροστασίας σε οποιαδήποτε επαφή του με άλλο άτομο.