Τέσσερα μετάλλια για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Παίδων Κορασίδων στο Λαύριο

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία της ομάδας Μπάντμιντον του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στο Λαύριο το Σαββατοκύριακο (22-23/2), κατακτώντας μάλιστα και 4 χάλκινα μετάλλια.

Η αποστολή της ομάδας του Εθνικού αποτελούνταν από 6 αθλητές και με μετάλλια επέστρεψαν οι Αλέξανδρος Βραχιώλιας και Δέσποινα Μανδανη στο μεικτό, καθώς και οι Χρήστος Κολομπρατσίδης και Βασίλης Κολομπρατσίδηςστο διπλό αγοριών.

Παράλληλα, στο μικτό οι Καραθανασης-Κομνηνός έφτασαν στους 8 αλλά σε έναν ωραίο αγώνα έχασαν την πρόκρισή τους στα μετάλλια, όπως και το μεικτο η ομάδα του Εθνικού με Κωνταντίνα Τσατσάκη και Χρήστο Κολομπρατσιδη μπήκαν στα προημιτελικά αλλά σε δραματικό 1ο σετ και κακό αγωνιστικά 2ο σετ έχασαν τη θέση στο βάθρο.

Οι αθλητές του Εθνικού στα μονά αγοριών όλοι μπήκαν στους 16 κορυφαίους της κατηγορίας τους. Η ομάδα του Εθνικού με ανακοίνωσή της μοίρασε συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή της ομάδας Τσαρτσίδη Αχιλλέα, στον οποίο τα παιδιά αφιέρωσαν τη νίκη.