Γ’ Εθνική: Ποδαρικό στον β΄γύρο με κρίσιμα εντός έδρας ματς για Άβατο και Αλεξανδρούπολη (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, που τυγχάνει η πρώτη για το 2020 αλλά και για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ξεχωρίζουν οι δυο αναμετρήσεις που διεξάγονται στην Θράκη. Στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Άρης Αβάτου φιλοξενεί τον Κεραυνό Πέρνης και θέλει τη νίκη για να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα παραμονής για τρίτη σεζόν στην κατηγορία, σε έναν αγώνα όπου έχει οριστεί τριάδα από την Ροδόπη υπό τον Θανάση Λάπατα.

Στο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης η τοπική Ένωση αντιμετωπίζει τον Αετό Ορφανού και θέλει επίσης οπωσδήποτε την νίκη για να μπορέσει να πλησιάσει στον στόχο της παραμονής, αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δυσκολέψει πολύ. Ξανθιώτικη η τριπλέτα υπό τον Μιχάλη Ελευθεράκη σε αυτό το ματς.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια. Στο σερραϊκό ντέρμπι αναμετρώνται Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Κάτω Καμήλας ενώ στη Χρυσύπολη ο τοπικός Νέστος φιλοξενεί τον Πανδραμαϊκό. Ρεπό έχει ο Κιλκισιακός ενώ υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο Ορφέας πέτυχε νίκη ανάσα με 2-1 επί της Δόξας Θεολόγου ενώ ο Ηρακλής Ζυγού ηττήθηκε δύσκολα με 2-0 από τον Πανσερραϊκό.