Γ’ Εθνική: Πάλεψε στις Σέρρες κόντρα στον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό του πατέρα-killer Γκούρτσα ο Ηρακλής Ζυγού

Με το αριστερό μπήκε το νέο έτος για τον Ηρακλή Ζυγού καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό και παρέμεινε αρκετά κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Γκούρτσας που πρόσφατα απέκτησε διαδοχο και τα 2 του τέρματα ένα σε κάθε μέρος έφτασε τον Μπερουκα στα 12 στην κορυφή των σκόρερς.

Ο Ηρακλής Ζυγού άντεξε στα πρωτα 25′ λεπτά τις μαζικές επιθέσεις του Πανσερραικού που σκόραρε με πέναλτι με τον Γκούρτσα, που κερδισαν οι Σερραίοι όταν από την απόκρουση του Μανιά η μπάλα βρήκε το χέρι του Κουμορτζή.

Στο δευτερο μέρος οι Σερράιοι πάλι με τον γκουρτσα με ωράιο σουτ στο 69′ έκαναν το τελικό 2-0 εφτασν τους 33 βαθμούς και την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζουν στην Δραμα στο ντερμπι κορυφής τον Πανδραμαικό. Από την άλλη ο Ηρακλής έμεινε μόλις στους 7 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του ελπιζοντας σε αρνητικά αποτελέσματα των ανταγωνιστών του στην μάχη της παραμονής.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκοζης): Τεντζερης, Καλι, Αποστολόπουλος, Κασμεριδης, Γιανναρρακης, Πολύζος (80′ Τριανταφύλλου), Ντιαλό (64′ Παπαβασιλείου), Ψάλτης, Γκουρτσας, Τσιμικας (70′ Μπάρδας), Κοντσι (82′ Κιουσεκτσιδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Δημητριαδης): Μανιας, Τενεκές, Κριεζής, Κιουμορτζης, Πανερης, Βαφειάδης, Παπαδόπουλος (80′ Γουναρτζης), Πανταζίδης (52′ Δογανιδης), Δημητριάδης (70′ Κοψαλιδης), Μολωνης, Τιφτικης (82′ Πουλιόπουλος).