Ανακοινώθηκε η έλευση Παράσχου και Γκουτσίδη αλλά όχι από την Ξάνθη!

Την πρόσληψη του Γιώργου Παράσχου και του Παναγιώτη Γκουτσίδη ανακοίνωσε η ακαδημία Θράκες της Ροδόπης νωρίτερα από την ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της ακαδημίας των Θρακών έχει βαρύτητα διότι ο παλιός παίκτης της Ξάνθης Παναγιώτης Γκουτσίδης είναι τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας και θα αναλάβει για μια ακόμη φορά θέση δίπλα με τον «Οτσαλάν» Γιώργο Παράσχο.

Η ανακοίνωση της ακαδημίας Θράκες: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας μας κ. Παναγιώτης Γκουτσιδης αναλαμβάνει την θέση του βοηθού προπονητή του Α. Ο. Ξάνθης στο πλάι του κ. Παρασχου. Ο κ. Γκουτσιδης ως ένας από τους πιο αναγνωρισμενους προπονητές της βορείου Ελλάδας με μακρά θητεία σε πάγκους SuperLeague και Football league θα συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του ως τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία μας συνδυαστικά με τον νέο του ρόλο στον ΑΟΞ, θέλοντας να συνεχίσει να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στους μικρούς μας ποδοσφαιριστές αλλά και να καθοδηγει τους προπονητές της ακαδημιας μας. Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στο μέλλον τόσο με την ΑΟ Ξάνθης όσο και με τους Θρακες!!!