Διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη και στέλνει την υπόθεση στα δικαστήρια ο Ιβάν Σαββίδης

Μετά την πρώτη αντίδραση μέσω twitter του Γιώργου Σαββίδη που έκανε λόγο για λάσπη, ανακοίνωση εξέδωσε λίγο πριν τις έξι το απόγευμα (περίπου μιαμιση ωρα μετά την προβολή του επίμαχου ρεπορτάζ) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

H απάντηση είναι σε έντονο ύφος από τον επίσημο ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για γελοιότητες και παραμύθια του Ολυμπιακού και των παρατρεχάμενων και τονίζοντας πως η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση, οι νταμπλούχοι Ελλάδος απευθύνονται και στον Λευτέρη Αυγενάκη, περιμένοντας από τον υφυπουργό Αθλητισμού την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού και τις… αυθόρμητες ενέργειες του επί του ζητήματος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται.

Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!).

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες.

Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις «αυθόρμητες» ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός»