«Άκρα του τάφου σιωπή» από την ΠΑΕ Ξάνθη 4 ώρες μετά το ρεπορτάζ του «One» για τις «σχέσεις» με τον ΠΑΟΚ

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι έχουν περάσει τέσσερις ώρες από την προβολή του βίντεο – ρεπορτάζ στο One συμφερόντων Μαρινάκη για δηθεν ιδιοκτησιακές σχέσεις μεταξύ Ξάνθης και ΠΑΟΚ, αλλά δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την ΠΑΕ Ξάνθη.

Στις «αποκαλύψεις» ηδη υπήρξαν αντιδράσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του αντιπροέδρου του Κώστα Καραπαπά αλλά και του διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκου Γαβαλά. Περίπου μιάμισι ώρα μετά την προβολή του ρεπορτάζ, λίγο πριν τις έξι το απόγευμα, υπήρξε οξύτατη αντίδραση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ νωρίτερα είχε αντιδράσει και ο Γιώργος Σαββίδης.

Αντιθέτως, η ΠΑΕ Ξάνθη που είναι επίσης εμπλεκόμενη στην υπόθεση, σχεδόν τέσσερις ώρες μετά τις αποκαλύψεις, ώρα οκτώ το βράδυ πλέον, δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση – ενώ η αλήθεια είναι ότι ο Πανόπουλος μας είχε συνηθίσει σε εξαιρετικά γρήγορα αντανακλαστικά με ανακοινώσεις που εκδίδει ακόμα και εν ώρα αγώνων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ThrakiSportS από την πρώτη στιγμή επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ξάνθη Χρήστο Πανόπουλο αλλά και τον πρόεδρο και διευθυνοντα συμβουλο της ΠΑΕ Ξάνθη Αρη Πιαλόγλου για μια πρώτη επίσημη αντίδραση, αλλά καμία από τις κλήσεις δεν απαντήθηκε ή επεστράφη.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ανακοίνωση διάψευσης ετοιμάζεται εδώ και ώρα και θα είναι σε οξύ ύφος. Μένει να δούμε το περιεχόμενό της και πότε ακριβώς θα εκδοθεί, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις παίζει σημαντικό ρόλο και ο χρόνος αντίδρασης, καθώς όσο υπάρχουν καθυστερήσεις, σχηματίζονται εντυπώσεις που είναι δύσκολο μετά όσα δίκια και να έχεις να τις καταρρίψεις στα μάτια του κόσμου.

Ο λαός λέει «καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα». Στην περίπτωση της Ξάνθης το όνομα δυστυχώς είναι αλήθεια ότι έχει βγει εδώ και πολύ καιρό και κάθε περαιτέρω καθυστέρηση δημιουργεί μεγαλύτερη καχυποψία. Ειδικά όταν η συγκεκριμένη ΠΑΕ έβγαζε στο παρελθόν μέχρι και 7 ανακοινώσεις στην διάρκεια ενός ημιχρόνου αγώνα.

Και ακόμα πιο ειδικά όταν στο ενδιάμεσο από την προβολή του ρεπορτάζ του One για την ενδεχόμενη μετοχική σχέση ΠΑΟΚ – Ξάνθης, η θρακιώτικη ΠΑΕ έχει σπεύσει να εκδώσει ανακοίνωση, όχι όμως για το επίμαχο θέμα αλλά για την βράβευση του Εντουάρντο ως MVP του αγώνα της περασμένης Κυριακής αλλά και την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Λάρισας για το Κύπελλο Ελλάδος…