Με σκόρερ, δημιουργό και σούπερ σε όλα Μάνταλο η Εθνική νίκησε (με ανατροπή) και την Φινλανδία

Συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στην εποχή του Φαν’τ Σχιπ, η Εθνική Ανδρών είπε αντίο στην προκριματική φάση του Euro 2020 κερδίζοντας και την Φινλανδία που θα δώσει το παρών στην τελική φάση της διοργάνωσης, έχοντας σε πολύ μεγάλη μέρα τον Κομοτηναίο Πέτρο Μάνταλο.

Ο νυν αρχηγός της ΑΕΚ και πρώην παίκτης του ΑΟΞ ήταν αυτός που δημιούργησε παιχνίδι, έκανε εντυπωσιακές ατομικές ενέργειες, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και γενικά βοήθησε πολύ την Ελλάδα στην ανάπτυξή της, έτσι ώστε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 στο ημίχρονο από το γκολ του Πούκι σε λάθος του Σταφυλίδη.

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ο παίκτης που ισοφάρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, είχε συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ του Κώστα Γαλανόπουλου και γενικά πραγματοποίησε μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις του στην Εθνική Ομάδα – αν και οι δημισιογράφοι που παρακολούθησαν τον αγώνα έκριναν ως MVP τον επίσης καλό Δημήτρη Λημνιό.

Με τη νίκη αυτή η Εθνική Ομάδα κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου, κυρίως όμως με την εμφάνιση αυτή δείχνει ότι μπορεί να αλλάξει την εις βάρος της κατάσταση και να διεκδικήσει με αξιωσεις την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022, που είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος. Περισσότερα σε λίγο…