Η Ξάνθη με ένα γκολ που ακύρωσε το… VAR έδωσε το «παρών» και στο πρώτο battle του Voice!

Ξεκίνησαν τα battles του φετινού Voice του Σκάι και στην πρώτη εκπομπή της Παρασκευής είχαμε έμμεση παρουσία του… ΑΟΞ, λίγες μέρες μετά τον έντονη παρουσία του και στο τηλεπαιχνίδι του Λιάγκα στο ίδιο κανάλι.

Μετά από ένα τετράλεπτο μουσικής παρουσίασης παιδιών της ομάδας της Ελεονώρας Ζουγανέλη, ο παρουσιαστής του τάλεντ σόου Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο για να ασκήσει την κριτική του στον Πάνο Μουζουράκη. Αυτός τον έλαβε, κάνοντας χιούμορ ότι συνδέεται εκείνη τη στιγμή με το ακουστικό του.

Την ατάκα την πήρε ο Λιανός και όταν ο Μουζουράκης άρχισε να αναπτύσσει τον συλλογισμό του, τον διέκοψε και μιμούμενος κάπως την φωνή του Μανώλη Μαυρομμάτη, του είπε: «Μισό λεπτό Πάνο, σε διακόπτω γιατί πρεπει να πάμε στην Ξάνθη γιατί έχουμε γκολ στην Ξάνθη στο 44’». Αφού υπήρξε παύση ενός δυο δευτερολέπτων, ο Λιανός συνέχισε: «Εξαιρετική φάσης αλλά θα πάμε σε VAR και τελικά ακυρώνεται τελικά. Πάνο επιστρέφουμε σε εσένα».

Μετά από αυτήν την χιουμοριστική απόπειρα, που δεν στέφθηκε από ιδιαίτερη επιτυχία πάντως, ο Μουζουράκης συνέχισε την κριτική του. Αλλά η ουία είναι ότι η ομάδα της Ξάνθης έστω και με αυτόν τον τρόπο έδωσε το παρών σε μια ακόμα δημοφιλή εκπομπή του Σκάι…