Γ’ Εθνική: Θρακιώτικο ντέρμπι στον Έβρο, δύσκολες αναμετρήσεις για Άβατο και Ορφέα Ξάνθης (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής να διεξάγονται το Σάββατο οι τέσσερις ομάδες από την Θράκη θα προσπαθήσουν για την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή για τον στόχο που έχουν που ειναι αυτός της παραμονής.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 2 στις Σέρρες όπου ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την ουραγό και όπως φαίνεται καταδικασμένη ομάδα της Δόξα Θεολόγου.

Ξεκινάμε από το Θρακιώτικο ντέρμπι όπου η Αλεξανδρούπολη (7 βαθμοί) χωρίς τον τιμωρημένο Λίτσιο φιλοξενεί τον Ηρακλή Ζυγού (5 βαθμοί) με τις δυο ομάδες να έχουν παρόμοιους στόχους και να ψάχνουν βαθμούς ώστε να πλησιάσουν ακομα περισσότερο την ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Ουσταμπασίδη μετά την σημαντικη νίκη στο Κιλκίς ψάχνει να διπλασιάσει τις νίκες αλλα και αυτές στον Έβρο, ενω η Ξανθιώτικη ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη ψάχνει τους π΄ρωτους της βαθμούς εκτός έδρας στην τρίτη της μόλις έξοδο από την Γενισέα.

Στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Άρης Αβάτου (9 βαθμοί) φιλοξενεί την έκπληξη του πρωταθλήματος τον νεοφώτιστο αλλά ιστορικό Πανδραμαϊκό (16 βαθμοί). Η ομάδα του Ξανθόπουλου έχει αρκετές σημαντικές απουσίες ωστόσο θέλει βαθμό ή βαθμούς απέναντι στους Δραμινούς που προ 15νθημέρου πέρασαν από ίδιο γήπεδο επικρατώντας του Ορφέα.

Τέλος στο Παραλίμνιο ο Ορφέας Ξάνθης (5 βαθμοί) έχει πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στον φορμαρισμενο Απόλλωνα Παραλιμνίου (14 βαθμοί) που προέρχεται από το εντυπωσιακό 0-4 επί του Πανδραμαϊκού.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια στο ματς της αγωνιστικής στο Καβαλιώτικο ντέρμπι ο Αετός Ορφανού υποδέχεται τον Νέστο Χρυσούπολης, ενώ ο Κεραυνός Πέρνης τον Κιλκισιακό. Ρεπό έχει η Δόξα Κάτω Καμήλας.

Δόξα Θεολόγου Ποτου φιλοξενεί στην Θάσο τον Νέστο Χρυσούπολης που θέλει να παραμείνει στην κορυφή, ο Πανδραμαϊκός τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και η Δόξα Κάτω Καμηλας τον Πανσερραϊκό.