Ρεπό για Λεύκιππο και τις δυο Ασπίδες σε άνδρες και γυναίκες, δύσκολο ματς με Δόξα Λευκάδας ο ΓΑΣ (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Λευκάδας δίνει στις 5 το απόγευμα ο ΓΑΣ Κομοτηνή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής Ανδρών.

Η αναμέτρηση θα έχει απευθείας κάλυψη από το ThrakiSportS ενώ θα υπάρχει και μετάδοση και σε live streaming από την Δέλτα Τηλεόραση. Άλλωστε θα είναι η μόνη ομάδα της Θράκης που αγωνίζεται σε εθνικά πρωταθλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού λόγω της επετειου της 17ης Νοέμβρη διακόπτεται η δράση σε Α2 Γυναικών και Γ’ Εθνική Ανδρών και κατά συνέπεια θα έχουν ρεπό οι δυο ομάδες της Ασπίδας αλλά και ο Λεύκιππος.

Επίσης λόγω της 17ης Νοεμβρίου η αγωνιστική στη Β’ Εθνική δεν διεξάγεται την Κυριακή αλλά το απόγευμα του Σάββατου. Πέρα από την αναμέτρηση ΓΑΣ Κομοτηνή – Δόξα Λευκάδας σήμερα διεξάγονται και οι αναμετρήσεις Ενωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας – Γέφυρα, ΠΣ Ευκαρπίας-Πρωτέας Γρεβενών, Ερμής Λαγκαδά-ΧΑΝΘ, Μαχητές Πειραματικό Πεύκων-Αίας Ευόσμου, Στρατώνι-ΑΟ Πολυγύρου, ΠΑΣ Γιάννινα-Ευρώπη Πευκοχωρίου και ΓΣ Φαρσάλων-Εσπερος Λαμίας.