Volley League: Φιλοξενεί το «τριφύλλι» ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (18:00, LIVE ThrakiSportS)

Με το σερβίς στο κλειστό γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος μεταξύ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Παναθηναϊκού ανοίγει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League.

Ο αγώνας ξεκινά στις 18:00 και θα έχει απευθείας κάλυψη από το ThrakiSportS. Οπως πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, το ThrakiSportS παρουσιάζει 6+1 στοιχεια για να πάτε απόλυτα ενημερωμένοι στο γήπεδο.

1. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά την βελτιωμένη εμφάνιση που έκανε στον αγώνα με την Κηφισιά, έχει γεμίσει τις μπαταρίες του και με αμιγώς όχι μόνο ελληνική αλλά και Εβρίτικη σύνθεση ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό. Εχει δύο ήττες με 3-0 από Ηρακλή και Κηφισιά αλλά στοχεύει σε μία καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του.

2. Μετά τις θετικές εμφανίσεις του νεαρού πασαδόρου Μάριου Παπάζογλου φαίνεται πως “παγώνει” η περίπτωση του Σέρβου πασαδόρου Μιχάιλο Λιουμπισάβλιεβιτς καθώς η διοίκηση του ΤΑΑ θέλει να δώσει προτεραιότητα στα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν.

3. Ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος είπε στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ: «Ο αντίπαλος μας δίνει κίνητρο και ευκαιρία στα νέα παιδιά της ομάδας μου να τα δώσουν όλα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή και δύσκολη ομάδα αλλά αν παίξουμε μυαλωμένα και σωστά θα φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας».

4. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα στον εντός έδρας αγώνα με τον Φοίνικα τον οποίο θα αντιμετωπίσει τις επόμενες ημέρες στους διπλούς ημιτελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Ολοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

5. Ο λίμπερο του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ζήσης είπε: «Η λογική λέει πως δεν θα έχουμε πρόβλημα με τον Εθνικό αλλά στον αθλητισμό πρέπει να σέβεσαι όλους τους αντιπάλους σου. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να γυρίσουμε στις νίκες. Μετά θα μας απασχολήσει πάλι ο Φοίνικας για το Λιγκ Καπ όπου θέλουμε να δώσουμε απάντηση για την ήττα στο πρωτάθλημα».

6. Σε 33 αγώνες στην κατηγορία από τις αρχές του 2000 που άλλαξε το σύστημα στους 25 πόντους και χωρίς αλλαγές, ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες με 25-8. Ειδικά στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός έχει να επιδείξει πέντε νίκες και το τριφύλλι 12.

7. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 18.00 το απόγευμα και διαιτητές έχουν οριστεί οι Ιωαννίδης και Τζεπκινλής. Στις 19:00 παίζουν ΠΑΟΚ – Ελπίδα Αμπελοκήπων, την Κυριακή στις 16:30 Φοινικας Συρου – Ολυμπιακός και στις 18:00 Ηρακλής – Κηφισιά, ενώ την Δευτέρα στις 19:00 θα έχουμε το τηλεοπτικό παιχνίδι ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΓΑΣ Παμβοχαϊκό.