Οι πέντε διαφορετικές ώρες έναρξης σε όλα τα ποδοσφαιρικά ραντεβού του Σαββατοκύριακου στην Θράκη

Η αλλαγή της ώρας έναρξης τα ξημερώματα της Κυριακής προκαλεί και ένα μπέρδεμα αναφορικά με τις ώρες έναρξης των αγώνων στην Θράκη, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είχε προβλεφθεί εξ αρχής και άλλαξε με τους ορισμούς των διαιτητων.

Ουσιαστικά άλλες διοργανώτριες αλλάζουν εξ αρχής από το Σάββατο τις ώρες έναρξης στις διοργανώσεις τους, ενώ άλλες κρατάνε τις παλιές το Σάββατο και πάνε σε νέες την Κυριακή. Για να μην μπερδευτείτε, το ThrakiSportS επιχειρεί να κάνει τις απαραίτητες κωδικοποιήσεις.

Αναφορικά με την Γ’ Εθνική, η ΕΠΟ επέλεξε να αλλάξει ήδη από το Σάββατο η ώρα έναρξης και να πάνε όλα τα ματς μια ώρα πίσω. Ετσι η ώρα έναρξης των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής θα είναι στις 15:00 και αυτό αφορά και το ξανθιώτικο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Ηρακλή Ζυγού και Ορφέα αλλά και το σαββατιάτικο ματς του Φώτης Κοσμάς ανάμεσα σε Ενωση Αλεξανδρούπολης και Πανσερραϊκό.

Αναφορικά με την ΕΠΣ Έβρου, αλλάζουν κατά μία ώρα και πάνε πιο πριν μόνο τα απογευματινά ματς της Κυριακής. Τα παιχνίδια του Σαββάτου που έχουν προγραμματιστεί για Α’ και Β’ Κατηγορία θα διεξαχθούν κανονικά στις 16:00 ενώ εκείνα της Κυριακής στις 15:00 (στον αρχικό πρόγραμμα αναφερόταν και για αυτά τα ματς ότι θα αρχίσουν στις 16:00). Τα πρωινά ματς της Κυριακής διατηρούνται στις 11.00 το πρωί.

Αναφορικά με την ΕΠΣ Θράκης επίσης η αλλαγή αρχίζει να εφαρμόζονται. Όλα τα ματς της Α’ Κατηγορίας το Σάββατο θα ξεκινήσουν κανονικά στις 16:00 ενώ όλα τα παιχνίδια της Β’ Κατηγορίας την Κυριακή θα ξεκινήσουν στις 15:00. Πρωινά παιχνίδια στην ΕΠΣ Θράκης δεν υπάρχουν προγραμματισμένα.

Τέλος, αναφορικά με την ΕΠΣ Ξάνθης, επίσης η αλλαγή στις ώρες έναρξης εφαρμόζεται από την Κυριακή αλλά τα ματς δεν πάνε μία αλλά μισή ώρα πίσω, όπως αναφέρθηκε και στην σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής. Τα παιχνίδια της Α’ Κατηγορίας το Σάββατο θα ξεκινήσουν κανονικά στις 16:00 το απόγευμα εκείνα της Β’ Κατηγορίας την Κυριακή στις 15:30 ενώ αυτά της Γ’ Κατηγορίας στις 11:30 το πρωί της Κυριακής.

Έτσι συνοπτικά στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης έχουμε συνολικά στα επίσημα ματς του Σαββατοκύριακου για τα πρωταθλήματα ανδρών πέντε διαφορετικές ώρες έναρξης. Κωδικοποιημένα:

Στις 11:00 το πρωί θα ξεκινήσουν τα προγραμματισμένα για το πρωί της Κυριακής ματς της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου

Στις 11:30 το πρωί θα διεξαχθούν και τα τέσσερα ματς της 3ης αγωνιστικής στην Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στις 15:00 το μεσημέρι θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής Ενωση Αλεξανδρούπολης – Πανσερραϊκός το Σάββατο και Ηρακλής Ζυγού – Ορφέας Ξάνθης την Κυριακή, όλα τα ματς της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης την Κυριακή καθώς και όσα ματς έχουν προγραμματιστεί για απόγευμα Κυριακής στην Α’ και την Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Στις 15:30 το μεσημέρι θα αρχίσουν όλοι οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης την Κυριακή.

Στις 16:00 το απόγευμα θα ξεκινήσουν μόνον οι Σαββατιάτικοι αγώνες της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης και όσοι έχουν προγραμματιστεί για εκείνη την ημέρα την Α’ και Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.