League Cup: Ο απολογισμός των εννέα Εβριτών στους τρεις πρώτους επίσημους αγώνες της σεζόν

Πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι αγώνες της σεζόν για τις ομάδες της Volley League καθώς ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής στους τρεις ομίλους του Λιγκ Καπ.

Ξεκινώντας από το τελευταίο χρονικά παιχνίδι για τον Βόρειο Όμιλο, από τον οποίο αποσύρθηκε ως γνωστόν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, είχαμε ξεκίνημα με το δεξί για τον Κώστα Δεληκώστα στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος επικράτησε του Ηρακλή με 3-0 σετ (25-21, 25-18, 25-20 σε 73 λεπτά) και ο Εβρίτης προπονητής χρησιμοποίησε για λίγο τπν Ορεστιαδίτη λίμπερο Δημήτρη Κωνσταντινίδη ως αναπληρωματικό του Στεφάνου. Για τον Ηρακλή αγωνίστηκαν ως βασικοί ο Γιωργος Πεντίδης που ειχε 4 πόντους με 4/9 επιθέσεις και ο πρώην του ΑΟΟ Αλέξανδρος Χήρας που είχε 5 πόντους με 3/6 επιθέσεις και δύο μπλοκ.

Στο κλειστό του Ρέντη ο πρωταθλητής και κάτοχος του τροπαίου Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του νεοφώτιστου ΟΦΗ με 3-0 σετ (25-18, 25-18, 25-17). Για τους ερυθρόλευκους ο Μουνιόθ χρησιμοποίησε από τον πάγκο τον Ραφαήλ Κουμεντάκη που σημείωσε 2 πόντους με 1/1 επιθέσεις και 1 μπλοκ αλλά και τον Δημήτρη Ριζόπουλο που είχε 67% υποδοχή και μάλιστα 67% άριστες. Ο Εβρίτης Δημήτρης Ζλατιλίδης χρησιμοποίησε από την πλευρά του στην βασική επτάδα του ΟΦΗ τον Παρασκευά Τσέλιο που σημείωσε 3 πόντους με 3/7 επιθέσεις και ως βασικό λίμπερο τον Δημήτρη Γκαρά που είχε 75% υποδοχή και 58% άριστες.

Τέλος στην Κηφισιά είχαμε το ματς της αγωνιστικής με την γηπεδούχο ομάδα να επικρατεί του Παμβοχαϊκού μετά από ένα ματς που κράτησε 142 λεπτά με 3-2 σετ (28-30, 23-25, 25-14, 25-20, 15-11). Το Σάββατο διεξάγεται η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Παμβοχαϊκός και την Κυριακή η αναμέτρηση Κηφισιά – Παναθηναϊκός. Για τους άλλους ομίλους, το Σάββατο έχουμε τα ματς Φοίνικας Συρου – ΟΦΗ και Ελπίδα Αμπελοκήπων – Ηρακλής και την Κυριακή τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Φοινικας Σύρου και Ελπιδα Αμπελοκήπων – ΠΑΟΚ. Στο φάιναλ φορ θα προκριθούν οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος.