Περίεργη «καταγγελία» για «παραλογισμό» στην Ξάνθη απέναντι σε φίλαθλο ΑμεΑ

Μια τουλάχιστον περίεργη καταγγελία φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Η Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Ενας τηλεθεατής έστειλε e-mail, το οποίο μάλιστα η δημοσιογράφος και μέλος του πάνελ της εκπομπής Μαίρη Μπενέα χαρακτήρισε «πολύ σοβαρό και πολύ ανθρώπινο», καταγγέλοντας ότι «πήγε με την κάρτα ΑμεΑ να δει τον αγώνα Ξάνθη-Αρης και δεν τον άφησαν χωρίς να του εξηγήσουν γιατί συνέβη αυτό».

Από τα όσα αναφέρθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα δεν διευκρινίστηκε αν επρόκειτο για οπαδό της Ξάνθης ή του Άρη, ωστόσο από ένα σχόλιο του Κυριάκου Θωμαΐδη περί της γνωστής απαγόρευσης που υπήρχε με απόφαση και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, συμπεραίνεται ότι μάλλον επρόκειτο τελικά για φίλο του Άρη.

Βέβαια, αν ισχύει αυτό, τότε προφανώς η απαγόρευση δεν έχει να κάνει με το αν ο καταγγέλων τηλεθεατής ήταν ΑμεΑ ή όχι αλλά καθαρά με το γεγονός ότι δεν εκδόθηκαν εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα και κατά συνέπεια, άνευ κάρτας διαρκείας και άνευ πρόσκλησης ήταν αυτονόητο ότι δεν θα μπορούσε κανείς να μπει στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά, ο παρουσιαστής της εκπομπής Κυριάκος Θωμαΐδης έκανε λόγο για «παραλογισμό που συνέβη στην Ξάνθη».

Περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο αυτής της περίεργης αυτής «καταγγελίας» που απασχόλησε τον τηλεοπτικό αέρα σε ώρα υψηλής τηλεθέασης και προφανώς άφησε αρνητικό στίγμα για την ομάδα της Ξάνθης δεν έγιναν μέχρι στιγμής γνωστές ούτε από το μπλογκ του Κυριάκου Θωμαΐδη ούτε από αυτό της Μαίρης Μπενέα…