Οι σημερινοί αγώνες των ομάδων της Θράκης για τα εθνικά πρωταθλήματα (13:00, LIVE ThrakiSportS)

Πλήρης αγωνιστική δράση υπάρχει σήμερα και για τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ, με τις ομάδες της Θράκης να δίνουν δύσκολες αναμετρήσεις. Εντός έδρας αγωνίζονται οι γυναίκες της Ασπίδας και ο Λεύκιππος Ξάνθης στη Γ’ Εθνική Ανδρών, εκτός οι άνδρες της Ασπίδας και πιο πριν, νωρίς, ο ΓΑΣ Κομοτηνή που έχει πάει Θεσσαλία.

Ξεκινώντας με χρονολογική σειρά διεξαγωγής των αγώνων, στις 13:00 το μεσημέρι στο Εύμοιρο η Ασπίδα Ξάνθης υποδέχεται τον Πιερικό Αρχέλαο για την 2η αγωνιστική στην Α2 Γυναικών. Μια ώρα νωρίτερα θα έχουν ξεκινήσει οι αγώνες Πανσερραϊκός – ΜΕΝΤ, Ολύμπια Λάρισας – Ηρακλής και Απόλλων Καλαμαριάς – Πυλαία, ενώ μισή ώρα μετά το ματς της Ασπίδας διεξάγονται τα Παναθλητικός-Άρης και Αναγέννηση Νέου Ρυσίου – Πανόραμα.

Δυο ώρες αργότερα, στις 15:00 ξεκινά στα Φάρσαλα η αναμέτρηση του ΓΑΣ Κομοτηνή με την τοπική ομάδα για την 3η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής Ανδρών. Τα άλλα ματς της αγωνιστικής είναι στις 17:00 και είναι τα εξής: Ευκαρπία-Καβάλα, Ερμής Λαγκαδά-Έσπερος Λαμίας, Μαχητές-Γέφυρα, Στρατώνι-Δόξα Λευκάδας, ΠΑΣ Γιάννινα-Πρωτέας Γρεβενών, Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου-ΧΑΝΘ και Πολύγυρος-Αίας Ευόσμου.

Τέλος, στις 18:00 αγωνίζονται οι δυο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική Ανδρών. Στο Αμοιρίδειο ο Λεύκιππος φιλοξενεί τον Μαντουλίδη ενώ στη Μηχανιώνα η Ασπίδα φιλοξενείται από τον Ζέφυρο για την 2η αγωνιστική του Δ’ Ομίλου. Μια ώρα νωρίτερα, στις 17:00, παίζουν ΜΕΝΤ-Πανσερραϊκός και Μέγας Αλέξανδρος-Κένταυρος. Στις 18:00, ταυτόχρονα με τα δυο ματς των ομάδων της Ξάνθης Λεύκιππος-Μαντουλίδης και Ζέφυρος 02-Ασπίδα γίνονται και οι αγώνες Ίκαροι Σερρών-Απόλλων Καλαμαριάς και Ελπίδα Αμπελοκήπων-Δεκα.

Όπως κάθε φορά, το ThrakiSportS θα έχει από νωρίς live ενημέρωση για όλους τους αγώνες των ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα…