Φταίει ο… Χατζηπετρής γιατί δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα το Αθλητικό Μπαλόνι στην Αλεξανδρούπολη

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αλεξανδρούπολη αποτελεί το αντικείμενο συζήτησης που διεξάγεται το βράδυ της Πέμπτης στην τηλεόραση της Δέλτα, στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Αντώνης Τελόπουλος.

Καλεσμένοι είναι μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θεόδωρος Βουρδόλης και ο προκάτοχός του Γιάννης Βαταμίδης. Κεντρικό θέμα συζήτησης οι αποκαλύψεις για το περίφημο αθλητικό μπαλόνι, που θα έπρεπε να είναι έτοιμο από τον Μάιο του 2018 σύμφωνα με τις εξαγγελίες και φτάσαμε Οκτώβριο του 2019 και ακομα δεν έχει τοποθετηθεί.

Ο Βουρδόλης έριξε τις ευθύνες στην προηγούμενη δημοτική αρχή, βασιζόμενος και στην αλληλογραφία που αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα. Ο Βαταμίδης απάντησε ότι το πρόβλημα έγκειται στην Πολεοδομία που δεν δίνει την σχετική άδεια, ενώ αντίστοιχα ζητήματα δεν φάνηκε να υπήρξαν στην Δράμα. Αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν υπάρχει απαραίτητη άδεια και για το μπαλόνι που έστησε αθλητικό σωματείο στην Κομοτηνή, ενώ αρνήθηκε το δημοσιογραφικό χαρακτηρισμό «σκάνδαλο».

Στο φυσιολογικό ερώτημα του παρουσιαστή ότι δεν μπορεί να μην φταίει κανείς και ότι πιθανότατα έγινε λάθος σχεδιασμός εξ αρχής, όλοι αποποιήθηκαν των ευθυνών τους και ουσιαστικά τις έριξαν στην ευαισθησία των αρμοδίων υπαλλήλων της Πολεοδομίας που ζητούν την εφαρμογή του νόμου. Πάντως, ο Βαταμίδης εκτίμησε ότι σύντομα θα μπορέσει να λυθεί το ζήτημα και να εκδοθεί η σχετική άδεια, ενώ αποκάλυψε ότι το περίφημο μπαλόνι είναι ήδη έτοιμο από τον εργολάβο και αυτό που απομένει είναι να δοθεί η άδεια για την βάση, ώστε να μπορέσει να τοποθετηθεί.

Ο Θεόδωρος Βουρδόλης από την πλευρά του πάντως δεν δεσμεύθηκε από την δική του πλευρά πότε επιτέλους το περίφημο μπαλόνι θα είναι έτοιμο και θα δοθεί προς χρήση στα σωματεία. Και εφόσον δεν ξέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητισμού, αποχαιρετίστε και αυτό το έργο που περίμεναν πως και πως για να ανασάνουν οι αθλητικοί σύλλογοι της πρωτεύουσας του Έβρου…