Α2 Ανδρών: Πετυχημένο ντεμπούτο με τον Διαγόρα ο Πετροδημόπουλος και η «παλιοπαρέα» του

Τον προηγούμενο χρόνο έστεψαν πρωταθλητή τον Ιωνικό, τώρα μάλλον θέλουν να το επαναλάβουν, με τους Χρήστο Πετροδημόπουλο, Βαγγέλη Καράμπουλα και Νίκο Λιακόπουλο να είναι ασταμάτητοι, και να οδηγούν στη νίκη στην πρεμιέρα τον Διαγόρα Δρυοπιδέων με 92-82 απέναντι στην αξιόλογη Δάφνη Δαφνίου.

Ο Πετροδημόπουλος είχε 8 πόντους στο ντεμπούτο του με την νέα ομάδα, ενω Οι δυο τους έσπασαν το σύστημα αξιολόγησης, με τον πρώτο να έχει 28 πόντους με 11/12 σουτ ειχε ο μαστερ των ανόδων Καράμπουλας και 25 πόντους με 12 ασίστ ο Λιακόπουλος.

Ο 38χρονος (γεννημένος τα Χριστούγεννα του 1980) ύψους 2.06 Ξανθιωτης σεντερ έχει κάνει μια σπουδαία καριέρα ως τώρα, με παραστάσεις από την Α1 (Πανιώνιος, Ίκαρος Καλλιθέας, ΑΕ Ν. Κηφισιάς) και γεμάτες χρονιές στην Α2 με πιο χαρακτηριστικές, τις 6 ανόδους που έχει πανηγυρίσει από την Α2 στην Α1 με τον Κολοσσό Ρόδου, τον Ίκαρο Καλλιθέας, την ΑΕ Ν. Κηφισιάς, τον Φάρο Κερατσινίου και πέρυσι με τον Ιωνικό, ενώ ήταν και φιναλίστ κυπέλλου Ελλάδος το 2016, με τον Φάρο Κερατσινίου.