Τεράστιος Δουβαλίδης κέρδισε το στοίχημα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου της Ντόχα

Κάνοντας μεγάλη εμφάνιση και επιτυχγάνοντας την καλύτερη φετινή του επίδοση me 13″43, ο Κώστας Δουβαλίδης κέρδισε το μεγάλο στοίχημα που είχε βάλει με τον εαυτό του και θα δώσει το παρών σε έναν ακόμα ημιτελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Στην σειρά του στα 110 μέτρα με εμπόδια, ο Δραμινός πρωταθλητής που συχνα επισκέπτεται την Θράκη μας και μιλά στα παιδιά και τους αθλητές της περιοχής για τα πολλά καλά του κλασικού αθλητισμού, αναδείχθηκε τρίτος και πήρε την πρόκριση, αφού έτσι κι αλλιώς περνούσαν οι τέσσερις πρώτοι.

Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι ότι ο ίδιος ένιωσε καλά και γεμάτος χαμόγελα μας μίλησε στην μεικτή ζώνη, στέλνοντας μήνυμα ότι ο ίδιος μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα στην κούρσα του ημιτελικού την Τετάρτη, αν και ο στόχος της χρονιάς έτσι κι αλλιώς ήδη πλέον έχει επιτευχθεί.

Παράλληλα με το στοίχημα με τον εαυτό του πάντως, κέρδισε και αυτό που είχε βάλει με τον Μίλαν Τραϊκοβιτς τις προηγούμενες μέρες στις κοινές τους προπονήσεις, με αποτέλεσμα στο χθεσινό τους δείπνο να κεράσει αυτός και ο Δουβαλίδης να… ξεπαραδιάσει τον Κύπριο πρωταθλητή παραγγέλνοντας το πιο ακριβό πιάτο που είχε το μαγαζί, αξίας 28 ευρω!

«Ας μπω τελικό και θα είμαι εγώ ατός που θα κεράσει τους πάντες από την Κρήτη μέχρι την Δράμα, την Κομοτηνή και την Ορεστιάδα»