Με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις στο ανδρικό τμήμα ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Με διπλές προπονήσεις ξεκίνησαν ήδη από τα τέλη Αυγούστου οι προπονήσεις στα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Πλέον, με δεδομένο ότι άρχισαν τα σχολεία, οι προπονήσεις περιορίζονται σε τρεις φορές την εβδομάδα στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος και τις άλλες μέρες προστίθενται δραστηριότητες ανάλογα με τις ανάγκες.

Προπονητές ανέλαβαν οι Χρήστος Χρηστουηλίας και Παναγιώτης Γκαρνέτας υπό την τεχνική διεύθυνση του καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Θανάση Κασαμπαλή.

Ο τελευταίος με μήνυμά του στο facebook ανέφερε:

Με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις της ανδρικής μας ομάδας, και παρ’ όλο τον πόλεμο που δέχεται από πολλές πλευρές ο σύλλογος, τα αναπτυξιακά τμήματα του Εθνικού άρχισαν κανονικά την προετοιμασία τους με έντονους ρυθμούς διπλών προπονήσεων, εκμεταλλευόμενοι από τις 26 Αυγούστου την ευχέρεια των παιδιών λόγω των κλειστών σχολείων! Ευχαριστούμε όλους όσοι μας βοηθάνε έμπρακτα στην προσπάθεια αναγέννησης του συλλόγου ο οποίος ξεκινάει στην κυριολεξία από το μείον! Να είστε βέβαιοι ότι η 49άχρονη ιστορία του συλλόγου θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και ο Εθνικός θα ξαναβρεί την απήχησή του στο κοινό της πόλης και Πανελλαδικά και θα φτάσει σε υψηλούς στόχους με ΔΙΚΑ ΤΟΥ παιδιά όπως έκανε στο παρελθόν!
Οι καταστάσεις πλέον άλλαξαν. Στείλτε τα παιδιά σας στο Βόλεϊ, πυκνώστε τις τάξεις του ιστορικού μας συλλόγου και εμπιστευτείτε μας! Γίνετε μέρος της ιστορίας του!!!
Καλή χρονιά σε όλους!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάνουν σπορ