Αγνοούν ακόμα και στην Αλεξανδρούπολη την διεξαγωγή του Run Greece την άλλη εβδομάδα!!!

Μέσα στην γενικότερη άγνοια και απαξίωση κινείται η διοργάνωση του Run Greece που έχει προγραμματιστεί για την άλλη Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη.

Αν και κατά γενική ομολογία πρόκειται για έναν επιτυχημένο θεσμό, φέτος δεν έχει υπάρξει παρά ελάχιστη προβολή με αποτέλεσμα ο κόσμος στην συντριπτική του πλειοψηφία να αγνοεί την διεξαγωγή του και μοιραία να έχουν μείνει εξαιρετικά πίσω οι εγγραφές, αν και επισήμως ολοκληρώνονται την προσεχή Τετάρτη.

Ενώ τις προηγούμενες χρονιάς όλη η πόλη της Αλεξανδρούπολης αλλά και οι γειτονικές γέμιζαν με μπάνερς και αφίσες ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος και να σπεύσει να γραφτεί και να λάβει μέρος στον αγώνα, φέτος κάτι τέτοιο ξεκίνησε να γίνεται μόλις τις… τελευταίες ώρες και όταν έγινε αντιληπτό ότι τα πάντα έχουν μείνει πολύ πίσω.

Οι διοργανωτές (ΣΕΓΑΣ, Δήμος, Περιφέρεια, Εθνικός Αλεξανδρούπολης) έσπευσαν μάλιστα να προχωρήσουν και σε πληρωμένες καταχωρήσεις σε μέσα ενημέρωσης, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι εξαίρεσαν από την καμπάνιά τους τα… αθλητικά ΜΜΕ, αυτά που κατεξοχήν θα έπρεπε να αναζητήσουν για να προβάλουν το Run Greece και να καλέσουν τον κόσμο να συμμετάσχει.

Πρόσφατα ανέβηκε στην Αλεξανδρούπολη ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής σε μια προσπάθεια να κινητοποιήσει τον κόσμο, διαπιστώνοντας και αυτός το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει (και του οποίου κάθε άλλο παρά άμοιρος είναι και ο ΣΕΓΑΣ), ωστόσο πλέον όλοι καλούνται να καλύψουν κενά εβδομάδων μέσα σε λίγες ώρες με αβέβαιο ωστόσο το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοργάνωση του Run Greece της Αλεξανδρούπολης το προηγούμενοι διάστημα κινδύνευσε μέχρι και με ακύρωση ενώ σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι ότι θα συνεχίσει να διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη μετά την διαφαινόμενη φετινή αποτυχία της, καθώς ήδη έχουν υπάρξει άλλες πόλεις που την εποφθαλμιούν.