ΕΠΣ Θράκης: Πρόσκληση στην ηγεσία της ΚΕΔ να έρθει και να ορίσει διεθνείς διαιτητές στο «Super Cup Νίκος Ντοσίδης»

Ενας χρόνος συμπληρώνεται την προσεχή Κυριακή από την απώλεια του κομοτηναίου διαιτητή Νίκου Ντοσίδη, στη μνήμη του οποίου η ΕΠΣ Θράκης καθιερώνει τον θεσμό του Super Cup.

Στον φετινό πρώτο αγώνα που θα διεξαχθεί με αντιπάλους την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και την Ελπίδα Σαπών, μετά από όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες, η ΕΠΣ Θράκης έχει ήδη προχωρήσει σε κινήσεις που αν μη τι άλλο θα αναβαθμίσουν πολύ την διοργάνωση.

Καταρχήν έχουν προσκληθεί τα μέλη της ΚΕΔ και δεν αποκλείεται να έρθουν σε ανώτερο επίπεδο, αφού αφενός ο αγώνας είναι στη μνήμη του Νίκου Ντοσίδη, αφετέρου το πρωί της ίδιας ημέρας θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο. Πέρυσι είχαν έρθει και στην κηδεία και στο 40ημερο μνημόσυνο και κάτι τέτοιο αναμένεται και φέτος.

Από εκεί και πέρα, η ΕΠΣ Θράκης με επίσημο έγγραφό της ζήτησε από την ΚΕΔ να ορίσει αυτή του διαιτητές του Super Cup στέλνοντας κατά προτίμηση διεθνείς διαιτητές – ακριβώς για να τιμήσει τον Νίκο Ντοσίδη. Το τελευταίο δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να επιτευχθεί αφού έχει αγωνιστική δράση και μάλιστα μεγάλα ντέρμπι, όπως το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός εκείνη την ημέρα, αλλά το αίτημα έχει γίνει.