Φιλανθρωπικός αγώνας από το ΔΠΘ Ορεστιάδας για το μικρό Χρήστο

Ο Σύλλογος Φοιτητών της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δ.Π.Θ. Ορεστιάδας διοργανώνει με την υποστήριξη του Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο. και του Δήμου Ορεστιάδας τον 3ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δ.Π.Θ. στις 17/6/2019 και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας.

Οι Δασολόγοι θα κοντραριστούν με τους Γεωπόνους, στην είσοδο θα υπάρχει κουμπαράς (αντί εισιτηρίου) για στήριξης του Μικρού Χρήστου!

Υπενθυμίζουμε ότι οι Δασολόγοι στα δυο προηγούμενα παιχνίδια που είχαν διεξαχθεί και πάλι για φιλανθρωπικό σκοπό μετράνε ισάριθμες νίκες (θυμηθείτε τα κάνοντας κλικ εδώ και εδώ)!

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Ο Σύλλογος Φοιτητών της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας & Δασολογίας Ορεστιάδας – Δ.Π.Θ. διοργανώνει με την υποστήριξη του Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο. και του Δήμου Ορεστιάδας την Δευτέρα 17/6/2019 στο Δ.Α.Κ. Ορεστιάδας τον 3ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δ.Π.Θ. .Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την στήριξη του Μικρού Χρήστου. Καλούνται φοιτητές, επίσημοι αλλά και απλοί πολίτες της πόλης να στηρίξουν την εκδήλωση που διεξάγεται όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για καλό σκοπό!