Ανανεώθηκε λίγο πριν τις εκλογές η θητεία της Επιτροπής Διοίκησης του Πανθρακικού Σταδίου

Την ανανέωση της θητείας των μελών της Επιτροπής Διοίκησης του Πανθρακικού Εθνικού Σταδίου Κομοτηνής υπέγραψε στις 5 Ιουνίου ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Αίσθηση προκαλεί ωστόσο ότι η απόφαση ελήφθη λίγο πριν διαλυθεί η Βουλή και προκηρυχθούν οι εκλογές της 7ης Ιουλίου, δίνοντας την αίσθηση ότι με την απόφαση αυτή ουσιαστικά επιχειρείται να προληφθεί πιθανός διορισμός άλλων ατόμων από την επόμενη κυβέρνηση (κάτι αντίστοιχο με ό,τι έγινε και με την ηγεσία της Δικαιοσύνης δηλαδή).

Με την απόφασή του ο Βασιλειάδης ορίζει εκ νέου τα μέλη της Επιτροπής, πάνω κάτω με τις ίδιες θέσεις που κατείχαν μέχρι σήμερα.

Στην θέση του προέδρου παραμένει ο πανεπιστημιακός καθηγητής Γιώργος Μαυρίδης (δεξιά στην ένθετη φωτογραφία αλλά και δεξιά στην κεντρική με τον υφυπουργό Γ. Βασιλειάδη στη μέση, από την επίσκεψη του τελευταίο στην Κομοτηνή πριν ενάμισι χρόνο).

Είναι άγνωστο αν το θέμα θα σηκωθεί και σε πολιτικό επίπεδο, όπως και είναι δεδομένη η αξία και η επάρκεια των μελών της νυν σύνθεσης της Επιτροπής Διοίκησης του Πανθρακικού Σταδίου, ωστόσο προκαλεί αίσθηση στους γνωρίζοντες η σπουδή του απερχόμενου υφυπουργού Αθλητισμού να παρατείνει πριν λήξει την θητεία τους.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η θητεία των μελών της νέας Επιτροπής Διοίκησης είναι διετής και άρχεται από 11/07/2019 (δηλαδή τέσσερις μέρες μετά τις προγραμματισμένες βουλευτικές εκλογές).

Σύμφωνα με την απόφαση, ορίζονται τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του «ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» ως εξής:
 
1. Μαυρίδης Γεώργιος του Δημητρίου, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΔΠΘ, ως Πρόεδρος με αναπληρωτή τον Πάφη Γεώργιο του Κωνσταντίνου, Γυμναστής.
2. Λουτατίδης Γεώργιος του Σάββα, Οικονομολόγος, ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τον Κατσαρίδη Κωνσταντίνο του Νικολάου, Γυμναστής.
3. Μπάρμπας Ιωάννης του Χρήστου Πανεπιστημιακός ΤΕΦΦΑ, ως Γραμματέας, με αναπληρωτή τον Σαλπιγγίδη Μιχαήλ του Νικολάου, Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος.
4. Κυριακού Γεώργιος του Δημητρίου, Μηχανολόγος Τεχνολόγος Μηχανικός, ως Ταμίας, με αναπληρωτή τον Μελένιο Παναγιώτη του Μιχαήλ, Χημικός Μηχανικός.
5. Μουσταφά Ουφούκ του Μουσταφά, Δικηγόρος/Δημοτικός Σύμβουλος, ως Έφορος, με αναπληρώτρια την Λιακάκη Αθανασία του Δημητρίου, Οικονομολόγος Φοροτεχνικός Λογιστής.
6. Χατζηιωαννίδης Απόστολος του Αναστασίου, Συνταξιούχος, ως Μέλος με αναπληρωτή τον Ισμαήλ Χουσεΐν του Ιμπραήμ, Δημοτικός Σύμβουλος, Δήμου Κομοτηνής.
7. Συνοδινού Κυριακή του Αδαμαντίου, Γυμνάστρια, ως Μέλος, με αναπληρώτρια την Μπελιμπασάκη Ελένη του Εμμανουήλ, Νομικός-Δικηγόρος.