Volley League: Αποχωρήσεις, στασιμότητα και… αναμονή για την επόμενη μέρα στην ΑΕ Κομοτηνής

Μπορεί να έχει περάσει ένας μήνας από την ημέρα που η ΑΕ Κομοτηνής υποβιβάστηκε και τυπικά και ουσιαστικά επιστρέφει στην Α2 Κατηγορία, αλλά από εκείνη τη στιγμή υπάρχει… στασιμότητα.

Δεν υπάρχει κανείς να βγει να ενημερώσει τον κόσμο από εκείνη τη στιγμή για τις προθέσεις της διοίκησης ενώ παράλληλα όπως είναι λογικό όλοι οι παίχτες έχουν αποχωρήσει από την ομάδα και απαιτείται στήσιμο από την αρχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, με βάση και τις δηλώσεις που έγιναν μετά τον οριστικό υποβιβασμό, στόχος της διοίκησης είναι να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο με στόχο την επάνοδο στην Volley League άμεσα, με δεδομένο πως ο κόσμος της πόλης έδειξε σημάδια στήριξης τόσο της ομάδας όσο και του αθλήματος.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες ενδείξεις πολλές πιθανότητες παραμονής στην τεχνική ηγεσία συγκεντρώνει ο Ηλίας Κρεούζης, ο οποίος έκανε άλλωστε δηλώσεις σχεδιασμού της νέας ομάδας αλλά εξακολουθεί να περιμένει να δει τι θα αποφασίσει η διοίκηση, που έχει προφανώς τον βασικό λόγο για όλα.

Μετά από εκεί, όμως, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο και γενικότερα όλοι περιμένουν από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕ Κομοτηνής Τάσο Πετρίδη να βγει και να πει δημόσια όλα όσα αφορούν την επόμενη ημέρα της ομάδας της Κομοτηνής επίσημα.

Δεδομένο μέχρι στιγμής θα πρέπει πάντως να θεωρείται ότι όλη η βασική εξάδα θα αποχωρήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ενώ και αρκετοί αναπληρωματικοί είναι «υπ’ ατμόν», ενώ αναμένονται κάποια στιγμή επίσημες ανακοινώσεις και από τον υπεύθυνο επικοινωνίας Βασίλη Στοάκη, ο οποίος είναι πολύ πιθανό και αυτός να αποτελέσει παρελθόν για χάρη της ομάδας της περιοχής καταγωγής του, τον ΑΟ Ορεστιάδας, όπως αποκάλυψε άλλωστε ο «Αθλητάμπουρας» του ThrakiSportS σε πρόσφατο αποκαλυπτικό δημοσίευμά του.