LIVE η Γ’ Εθνική: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ευκαρπία, Αίας Ευόσμου – Λεύκιππος και Ασπίδα Ξάνθης – Ζέφυρος

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον β’ όμιλο του βορρά.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής ΓΑΣ Κομοτηνή – Ευκαρπία, Αίας Ευόσμου – Λεύκιππος και Ασπίδα Ξάνθης – Ζέφυρος.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλην του ντερμπι κορυφής στην Κομοτηνή στους αγώνες του Λεύκιππου στον Εύοσμο κόντρα στον Αίαντα, του Πολύγυρου με την Σίνδο, της Ασπίδας με τον Ζέφυρο και ΒΑΟ με την ΜΕΝΤ που θα κρίνουν τις θέσεις παραμονής πιθανώς από αυτήν την αγωνιστική, αλλά και την τρίτη θέση που υπό προυποθέσεις θα οδηγήσει σε άνοδο.

Να σας αναφέρουμε ότι χορηγος της μετάδοσης είναι ο όμιλος Μουταφίδη (ΠΑΜ Ε.Π.Ε. και ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε.) ένας από τις μεγαλύτερους ομίλους που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, εργαλείων και λοιπών ειδών βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού συνεργείων στην Ελλάδα.

Τα μέλη της εταιρείας διαθέτουν πολύτιμη πείρα  καθώς δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο από το 1970. Προϊόντα της έχουν διατεθεί σε εκατοντάδες πελάτες μας .Η ΠΑΜ Ε.Π.Ε. &  ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε. στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ., σε μία από τις κεντρικές οδούς της Θεσ/νίκης. Διαθέτουν 15 άτομα υπαλληλικό προσωπικό και  5 οχήματα για την κάλυψη των αναγκών τoυς και την εξυπηρέτηση πελατών.

Χορηγός είναι επίσης  το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος» (Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή). Σύμφωνα με το λεξικό διεκπεραιώνω σημαίνει ότι «ολοκληρώνω ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να φέρω σε πέρας και να ρυθμίσω συνολικά μια αποστολή ή μια υπόθεση». Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να στηθούν στην ουρά και να τρέξουν προσωπικές τους υποθέσεις ή ακόμα και για να πληρώσουν ένα λογαριασμό το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος».

Στο γραφείο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών (Μεταβιβάσεις, Κατάθεση Πινακίδων, Άρση Ακινησίας, Αντικατάσταση Πινακίδων, Ανανέωση Διπλώματος, Έκδοση Διπλώματος Νέου Τύπου), μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας ακόμα και αν έχουν λήξει ή αν θέλετε να πληρώσετε μέρος του ποσού, μέσω του συστήματος i-bank pay spot της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης το γραφείο αποτελεί επίσημο συνεργάτη της εταιρίας μεταφράσεων Speakt, η οποία κάνει απλές και επικυρωμένες μεταφράσεις σε 35 γλώσσες. Τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε παράβολο εύκολα και γρήγορα, ενώ το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε οποιαδήποτε αίτηση. Για όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και για τους λογαριασμούς, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής: ΒΑΟ-ΜΕΝΤ, ΑΟ Πολύγυρου-Αστέρας Σίνδου, Ασπίς Ξάνθης-Ζέφυρος, ΓΑΣ Κομοτηνής-ΠΣ Ευκαρπίας, Αίας Ευόσμου-Λεύκιππος Ξάνθης και ΔΕΚΑ-Μακαμπή. Την Πέμπτη Μουδανιά-Απόλλων Καλαμαριάς 60-87.

Ώρα 18:01 Έναρξη αγώνων

Ώρα 18:16 Στην Κομοτηνή με το δεύτερο τρίποντο του Κουτσοβασίλη ο ΓΑΣ μπροστά σε λίγους δυστυχώς φίλους του προηγείται 19-16 της Ευκαρπίας.

Ώρα 18:17 Τέλος πρώτης περιόδου στην Ξάνθη. Η Ασπιδα μπροστά 4 πόντους. Ασπίδα Ξάνθης – Ζέφυρος 17-13

Ώρα 18:19 Τέλος πρώτης περιόδου στον Εύοσμο. Πολύ καλος ο Λευκιππος μπροστα 8 πόντους. Αίαντας Ευόσμου- Λεύκιππος 17-25

Ώρα 18:22 Τέλος πρώτης περιόδου στην Κομοτηνή. Ξεφευγει 11 πόντους ο ΓΑΣ. ΓΑΣ Κομοτηνή-ΕΥκαρπία 30-19

Ώρα 18:40 Ημίχρονο στην Ξάνθη. Ντερμπι στον Ευμοιρο 2 πόντους μπροστά οι Ξανθιώτες. Ασπίδα Ξάνθης-Ζέφυρος 32-30

Ώρα 18:43 Στην Κομοτηνή διαγωνισμός τριπόντων με πάνω από 10 τρίποντα για τις δυο ομάδες με το σκορ 44-38 για την Κομοτηνή στο 16′

Ώρα 18:44 Ημίχρονο στον Εύοσμο. Διαφορά 9 πόντων για τους Ξανθιώτες. Αίαντας Ευόσμου-Λεύκιππος 32-41

Ώρα 18:49 Ημίχρονο στην Κομοτηνή. Πέρασαν μπροστά οι πρωτοπόροι. ΓΑΣ Κομοτηνή- Ευκαρπία 48-49

Ώρα 19:03 Εναρξη β’ μερους πλην του αγώνα στον Εύοσμο.

Ώρα 19:20 Τελος τρίτης περιόδου στην Ξάνθη. Διαφορα 8 πόντων για τους γηπεδούχους. Ασπίδα Ξάνθης-Ζέφυρος 53-45

Ώρα 19:21 Έναρξη β’ μερους στον Εύοσμο με σχεδον εικοσάλεπτη καθυστέρηση με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παραπονα απο την διαιτησία.

Ώρα 19:28 Τέλος τρίτης περιόδου στην Κομοτηνή. Μπροστα οι γηπεδούχοι. ΓΑΣ Κομοτηνή- Αιαντας Ευόσμου 70-65

Ώρα 19:42 Στον Ευοσμο στο 29′ μπροστα ο Λευκιππος 48-58.

Ώρα 19:44 Τέλος τρίτης περιόδου στον Εύοσμο. Στους 10 ο Λέυκιππος.
Αίαντας Ευόσμου-Λεύκιππος 50-60

Ώρα 19:45 Λήξη αγώνα στην Ξάνθη. Σημαντική νίκη για τους ξανθιώτες που μαθηματικά εξασφαλισαν την σωτηρία τους. Τελικό αποτελεσμα Ασπίδα Ξάνθης- Ζέφυρος 74-62

Ώρα 19:48 Στην Κομοτηνή σε ενα σκληρό παιχνίδι με 50 φαουλ ο ΓΑΣ είναι μπροστα με 80-79 στο 37′.

Ώρα 19:58 Λήξη αγώνα στην Κομοτηνή. Ηττα στο φινάλε με παραπονα για τους Θρακιώτες, αλλα με τις δυο ομάδες να κατακτούν την άνοδο. Τελικό αποτέλεσμα ΓΑΣ Κομοτηνή- Ευκαρπία 81-87

Ώρα 19:59 Στην Ευκαρπία στο 35′ ο Λευκιππος μπροστα με 57-66.

Ώρα 20:11 Λήξη αγώνα στον Εύοσμο. Ο Λευκιππος νίκησε με 17 πόντους και ανεβηκε τέταρτος. Τελικό αποτέλεσμα Αίαντας Ευόσμου- Λεύκιππος 60-77