EΠΣ Έβρου: «Διψασμένοι» για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Τόλης Μπάμνιος και Νίκος Γκαϊδατζής

Πανέτοιμοι και… «διψασμένοι» να διεκδικήσουν το Κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματειων Έβρου στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης δήλωσαν οι αρχηγοί των δύο διεκδικητών στην συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του σπουδαίου αγώνα.

Η διοργανώτρια ΕΠΣ Έβρου αποφάσισε φέτος να κάνει παρουσίαση του τελικού, κάτι που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου παρόντων των προπονητών αλλά και των αρχηγών των δύο ομάδων. Οι δύο τελευταίοι, που υπήρξαν και συμπαίκτες στο παρελθόν, φωτογραφήθηκαν με το τρόπαιο.

Ο Νίκος Γκαϊδατζής, αρχηγος στον Εθνικό, παραδέχθηκε ότι για κάποιους μπορεί να θεωρείται η ομάδα του φαβορί καθώς αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία αλλά έσπευσε να επισημάνει: «Ο Εβρος Σουφλίου είναι δύσκολη ομάδα. Στους τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί. Όλα γίνονται σε έναν αγώνα και ας ήμαστε εμείς πιο πάνω μια κατηγορία. Σε κάθε περιπτωση θέλουμε το Κύπελλο. Ήταν δύσκολη χρονιά και θα είναι βάλσαμο αν θα κατακτήσουμε το κύπελλο».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Εβρου Σουφλίου Τόλης Μπάμνιος αποκάλυψε: «Το ματς της Τετάρτης το περιμέναμε από το καλοκαίρι! Είναι το Κύπελλο βασικός στόχος της ομάδας. Κάναμε τα αδύνατα δυνατά να φτάσουμε στον τελικό και θα το διεκδικήσουμε το τρόπαιο με όσες δυνάμεις έχουμε. Ο Εθνικός είναι φαβορί, παίζει σε ανώτερη κατηγορία, εμείς όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε και να πετύχουμε στον έναν από τους δυο στόχους μας, με τον άλλον να είναι ασφαλώς το πρωτάθλημα».

Ακόμα ο Μπάμνιος ευχήθηκε να έρθει κόσμος στο γήπεδο, να μην υπάρχουν τραυματισμοί και σε τελική ανάλυση να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός. «Έχω πάρει πολλά Κύπελλα στην καριέρα μου (σ.σ. έξι σε επτά τελικούς!), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πω όχι σε ένα ακόμα τώρα, στα τελειώματα της καριέρας μου», είπε χαρακτηριστικά ο Μπάμνιος και πρόσθεσε: «Μπορώ να αντιληφθώ την ψυχολογία των παικτών του Εθνικού, και εμείς στο Σουφλί το τελευταίο μας Κύπελλο το πήραμε όταν αγωνιζόμασταν στη Γ’ Εθνική αλλά ξέραμε ότι ερχόταν ο υποβιβασμός».

Ο Νίκος Γκαϊδατζής σχολίασε πάνω σε αυτό: «Υπάρχει έντονη δίψα στην ομάδα. Το κύπελλο μας έχει απομείνει. Παίκτες που έχουν ξαναπαίξει έχουν προβάδισμα λόγω εμπειρίας, εμείς δεν έχουμε πολλά τέτοια παιδιά, αλλά η αλήθεια είναι υπάρχει δίψα. Το μόνο που φοβόμαστε είναι ο κακός μας εαυτός και η ατυχία. Υπήρξαν πολλά παιχνίδια φέτος που χάσαμε βαθμούς από το 90 και μετά. Ο Εθνικός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε, έστω και αν μείναμε λίγοι παίκτες στο ρόστερ, μόλις 14-15 αυτή τη στιγμή. Σεβόμαστε τον Έβρο Σουφλίου αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Σε ερώτημα για την έδρα του τελικού, που κατόπιν κλήρωσης θα είναι το Φώτης Κοσμάς, και οι δύο αρχηγοί συμφώνησαν ότι ήταν σωστή επιλογή που έγινε κλήρωση και δεν επιλέχθηκε ένα ουδέτερο επαρχιακό γήπεδο με κακό αγωνιστικό χώρο και μικρές κερκίδες. Ο Νίκος Γκαϊδατζής παραδέχθηκε ότι χάρη και στην τύχη ο Εθνικός θα έχει ένα προβάδισμα λόγω έδρας, ενώ ο Μπάμνιος από την πλευρά του υποστήριξε ότι το γεγονός ότι το ματς θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη δεν φορτώνει με άγχος τους παίκτες του Σουφλίου. «Οι παίκτες του Εθνικού θα έχουν το άγχος, ίσως και να είναι καλύτερα που θα αγωνιστούμε θεωρητικά εκτός έδρας», κατέληξε ο αρχηγός του Έβρου.

ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ; ΠΡΟΒΛΕΨΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ PANINI «FIFA 365» ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ…